Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Itkuvaroitus! Valokuvaaja teki edesmenneen koiransa kunniaksi koskettavan lyhytelokuvan

Koira on ihmisen paras ystävä, tuki ja turva, hyvinä ja huonoina hetkinä. Sen todistaa yhdysvaltalaisvalokuvaaja Ben Moonin koskettava lyhytelokuva, tribuutti valokuvaajan edesmenneelle Denali-koiralle.

”Kun joku, jota rakastat, tulee ovesta sisään – vaikka se tapahtuisi viidesti päivässä – sinun tulisi mennä täysin sekaisin onnesta”, toteaa valokuvaaja Moon videolla siteeraten kirjailija David Dudleya.

Elokuvassa kuvataan Moonin ja Denalin seikkailuja ilon hetkistä traagisimpiin tapahtumiin koiran näkökulmasta. Koskettava vajaan kahdeksan minuutin mittainen pätkä saa kyyneleet valumaan poskille – välillä ilosta, välillä surusta – ja elokuvan jälkeen tekee mieli halata omaa koiraa tiukasti ja pitkään. Koiraa, joka on hiipinyt hiljaa vierelle lohduttamaan nyyhkyttävää omistajaansa.

Denali-lyhytelokuva voitti 5Point-elokuvafestivaaleilla sekä Best of Festival – että People’s Choice -palkinnot. Tämä ajatuksia herättävä ja sanoinkuvaamattoman kaunis teos on ensiluokkainen kunnianosoitus paitsi Denalille, myös kaikille muille koirille, jotka ovat olleet ja tulevat olemaan elämässämme.

Ainutlaatuisille, parhaille ystävillemme.

Otsikkokuva: kuvakaappaus videolta

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top