Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Hulvaton haaste leviää Facebookissa: joko olet ottanut osaa ämpärihaasteeseen?

Viikko sitten tamperelainen Eveliina Anttila latasi Facebookin Mittelspitz Finland -ryhmään suloisen kuvan neljävuotiaasta Simo-koirastaan. Kuvassa saksanpystykorva Simo istuu ämpärissä.

Kuva: Eveliina Anttila
Kuva: Eveliina Anttila

– Ämpärijuttu lähti siitä, kun me Simon kanssa harjoiteltiin vaikka mitä silloin kun Simo oli junnuiässä. Se olisi hakenut minulle vaikka kuun taivaalta, ja siksi keksin sille kaikkea hassua tekemistä, kuten ämpäriin menon, Anttila kertoo.

Kuva ja sen perään ladattu video saivat valtavasti tykkäyksiä ja jo kymmenet omistajat ovat tarttuneet haasteeseen ja opettaneet koiransa kipuamaan ämpäriin, vatiin tai muuhun vastaavaan – koiran koosta riippuen.

Haasteen saama huomio ilahduttaa Anttilaa. Hän haluaa kuitenkin painottaa, että ämpäristä on muistettava pitää tiukasti kiinni, ettei se esimerkiksi kaadu ja pelota koiraa.

– Mitä enemmän oman koiransa kanssa touhuaa, sitä enemmän koira-omistaja suhde syvenee. Ei sillä ole oikeastaan väliä, että mitä touhuaa – voi vaikka opetella menemään ämpäriin, Anttila summaa.

Joko sinä olet ottanut osaa ämpärihaasteeseen? Jaa kuva Kuonon Facebookissa!

Yleisön pyynnöstä Herra Xavier ja ämpäri Pahoittelen omistajan ulkoista olemusta

Posted by Eveliina Anttila on Wednesday, April 15, 2015

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top