Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Ensin poikaystävä, sitten koira – Suomalaismies vastustaa sinkkunaisten koiranhankintaa

Vajaa pari viikkoa sitten suositulla Suomi24-keskustelupalstalla käynnistyi viestiketju, jonka aloittaja, nimimerkki Ei Hyvä, kirjoittaa näin:

”On se nyt kumma. Monia mukavia tyttöjä olen tavannut, nättejä ja potentiaalista vaimomateriaalia, mutta elävät koiran ehdoilla. Ei ehditä iltaisin treffeille kun koira pitää ulkoiluttaa ja ruokkia. Tavallinen henkilöautoni ei käy kun koirille pitää olla farmariauto. Ulkomaanmatkat on mahdottomia koska koiralle tulee ikävä. Sängyssä on aina paikka koiralle, sitten vasta minulle. Koira saa haista, minun on tuoksuttava raikkaalta 24h. Jopa lemmenleikit on jääneet kesken kun koira tahtoo ulos!”

Koiria omistaviin sinkkunaisiin selkeästi katkeroituneelta mieheltä löytyy läheistä kokemusta koiranaisen kanssa elämisestä, sillä hänen serkkunsa on elänyt kyseisen naistyypin kanssa jo pitkään. Seuraukset ovat olleet järkyttäviä:

”Heidän tavatessaan koiria oli yksi, sitten kaksi. Muuttivat omakotitaloon että ”on sitten tilaa kun tulee lapsia”. Okei, omakotitalo ostettiin ja nainen ei enää halunnutkaan lapsia. Vaan takapihalle koiratarhan ja kaksi koiraa lisää! Siinä vaiheessa ehdotin serkkupojalle aikalisän ottamista. No eihän se onnistunut kun hänellä on jo oma talutushihna pankin ovenkahvassa.”

Nimimerkki Ei Hyvä kertoo kuitenkin pitävänsä eläimistä, eikä hänellä ole mitään koiriakaan vastaan. Kuitenkin hän on ehdottomasti sitä mieltä, että parisuhdetta arvostava nainen malttaa odottaa koiran hankkimista siihen asti, kunnes asiasta voidaan päättää yhdessä kumppanin kanssa. ”Valmiiksi hankitut koirat kertoo että naisen prioriteetti eläinten kanssa on mennyt ihmissuhteiden edelle,” hän kirjoittaa.

Viestiketju sijaitsee Suomi24:n sinkuille suunnatulla keskustelualueella. Keskusteluun on vastattu viisisataa kertaa ja se on luettu liki 8500 kertaa. Osa vastanneista on aloittajan kanssa samoilla linjoilla, mutta osa – erityisesti naiset – ovat tiukasti eri mieltä. Emme tiedä, provosoiko aloittaja tahallaan, onko hän trolli vai seisooko todellisuudessakin sanojensa takana. Keskustelua aiheesta on joka tapauksessa syntynyt.

Iltasanomat julkaisi taannoin listan täydellisen tyttöystävän kriteereistä, ja tämän listan mukaan täydellinen tyttöystävä omistaa koiran. Liekö enemmistö miehistä siis kuitenkin eri mieltä nimimerkin Ei Hyvä kanssa?

Mitä mieltä olette miehet, kiinnostavatko teitä koiranaiset?

Lue koko viestiketju täältä.

Asiasta kertoi aiemmin The Voice.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top