Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Cavalier + villakoira + bichon frise = IKUINEN PENTU!

Koiranpennut ovat tunnetusti aina söpöjä. Entä jos koira jäisikin pennun näköiseksi ja kokoiseksi? Amerikassa on kehitetty uusi koirarotu cava-poo-chon, jonka kerrotaan olevan ulkoisesti ”ikuinen pentu”.
Nallemainen, hyvin pehmeäturkkinen ja sylikoiran kokoinen cava-poo-chon on syntynyt kolmen eri rodun risteytyksellä: Cavalier kingcharlesinspanielin, kääpiövillakoiran ja bichon frisen. Karvapalloa kuvaillaan älykkääksi, terveeksi, pitkäikäiseksi ja jopa allergisille sopivaksi, sillä se tiputtaa vain vähän karvaa. Cava-poo-choneita on useita eri värisiä, ja karvanlaatuja on kaksi, kihara tai erittäin kihara.
Rodun ovat luoneet kasvattajat Linda ja Steve Rogers Arizonasta. Amerikan kennel club ei tunnusta cava-poo-chonia viralliseksi koiraroduksi. Koirauutuus on huomattavasti muita koiria kalliimpi, ihmiset ovat valmiita maksamaan cava-poo-chonin pennusta jopa 3500 dollaria.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top