Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Äiti kuvaa poikaansa ja koiraansa rinnakkain – Onko söpömpää nähty!

Tokiolaissyntyinen valokuvaaja Grace Chon on aina tykännyt pukea koiria hassuihin vaatteisiin. Kun Chon sai vauvan, hän alkoi keräillä hassuja lasten hattuja myös poikansa valokuvia varten.

Eläimiin, lifestyle-kuviin ja julkkisten lemmikeihin erikoistunut Los Angelesissa asuva valokuvaaja päätti kerran kokeilla hattua myös koiralleen Zoeylle – jolle se sopikin yllättävän hyvin. Chonin siskolta tullut ehdotus johti siihen, että valokuvaaja alkoi kuvata 7-vuotiasta rescue-koiraansa Zoeya ja 10-kuista poikaansa Jasperia rinta rinnan.

Hulluksi koiranaiseksi itseään kuvaileva Chon halusi varmistaa, että hänen koiriensa ja perheen tuoreen kaksijalkaisen välille syntyisi hyvä suhde. Arka Zoey on lunastanut roolinsa isosiskona erittäin mallikkaasti, ja poseeraa varautuneisuudestaan huolimatta kameran edessä hattu päässään kuin paraskin supermalli. Chon kertoo käyttävänsä yleensä herkkuja koiramallien kuvauksissa, mutta Zoey ei tarvitse niitä, vaan poseeraa kärsivällisesti kunnes kuvaussessio on ohi.

Jasper puolestaan on Chonin mukaan maailman iloisin vauva. Hän on hymyillyt kuvissa alusta asti ja rakastaa pörröisen isosiskonsa tavoin kuvaushetkiä yli kaiken.

Tähän mennessä Zoey and Jasper -kuvasarjaan kuuluu yhdeksän toinen toistaan valloittavampaa otosta. Kuvasarjan etenemistä voi seurata valokuvaajan Tumblr-blogista.

Tutustu valokuvaajan muihin töihin hänen kotisivuillaan tai Facebookissa.

zoeyjasper2 zoeyjasper3 zoeyjasper4 zoeyjasper5 zoeyjasper6 zoeyjasper7 zoeyjasper8 zoeyjasper9

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top