Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Äänestä koskettavin karkuritarina ja voita Nutro-kassi yllätysisällöllä!

Kuono ja Nutro ovat etsineet alkukeväästä karkuritarinoita koirista, jotka ovat päässeet tavalla tai toisella karkuun, mutta löytäneet kuitenkin tiensä kotiin. Onnellisia loppuja kyynelten kautta.

Nyt haluamme kysyä sinulta, mikä on mielestäsi kaikkein koskettavin tarina julkaistuista karkuritarinoita. Lue tarinat läpi ja osallistu arvontaan, jossa palkintona arvomme Nutro-kassin yllätysisällöllä.

Koskettavin karkuritarina -ehdokkaat:

1.Koiran karkaaminen teki kauan odotetusta näyttelymatkasta painajaisen

Osa ihmisistä oli pikku hiljaa siirtynyt takaisin huoneisiinsa, kun noin kello 22 ravintolaan jäänyt Sanna sai kuulla, että jompikumpi hänen koiristaan oli karannut. Ihmetys oli suuri, ja ensimmäisenä tuli mieleen, että koira olisi luikahtanut ulos huoneen ovesta. Lue jännittävä tarina täältä

Kuvankaappaus 2014-4-30 kello 9.53.48

 2.Persoonallinen koiravanhus ajautui omalaatuiseen seikkailuun

Kesällä 2000 Laine oli mökillä Heinolassa vaarinsa, Miinan sekä Emma-cockerin ja sekarotuisen Mimmin kanssa. Toukokuussa 1987 syntynyt Miina oli tuolloin jo varsin iäkäs, kolmetoistavuotias, ja omistajansa mukaan puolikuuro ja sokea. Miinalla oli tapana lähteä silloin tällöin omille teilleen, mutta se palasi yleensä korkeintaan tunnin kuluttua. Eräänä kesäisenä päivänä Miinaa ei kuitenkaan kuulunut takaisin. Lue tarina täältä.

Kuvankaappaus 2014-4-30 kello 9.54.45

3. Pieni apinapinseri uhmasi hyytävää kylmyyttä tammikuisessa Torniossa

Apinapinseri Ulpu katosi kotipihaltaan Torniosta 18. tammikuuta 2014. Ulpu oli kateissa tasan viikon ja se sai lisänimekseen Korpisoturi. Tuon viikon ajan Ulpu oli Suomen kuuluisin apina. Tarina opetti etsijöille, että pienikin koira voi selvitä uskomattomissa sääoloissa. Lue juttu täältä

Kuvankaappaus 2014-4-30 kello 9.46.35

 

Äänestä koskettavin tarina:

[gravityform id=”13″ name=”karkuritarinaäänestys”]

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top