Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Kuonon kumppaniksi?

Yhteistyöhön?

Kiinnostaako yhteistyö Suomen kiinnostavimman uuden koiramedian kanssa? Ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva ratkaisu.

Alla muutamia esimerkkejä mahdollisuuksistamme:

Facebook-yhteisö

Kuonon kasvava Facebook-yhteisö on tärkeässä roolissa kaikissa kaupallisissa yhteistöissämme. Yhteisö on aktiivinen ja osallistuu mielellään erilaisiin kilpailuihin ja kyselyihin. Tulokset ovat myös erinomaisia.

Esimerkiksi lanseerausvaiheessa järjestetyn talvimanttelikisan näki yli 17 000 ihmistä. Se keräsi 36 jakoa ja 100 kommenttia ja 100 tykkäystä. Ota sinäkin Kuonon yhteisö haltuun!

Display-mainonta

Mainonnan perustana toimii displaymainonta eri muodoissaan. Esimerkiksi etusivun banneri kerää ison huomioarvon ja uutisten välissä olevan pikkubannerit koukuttavat lukijan sisältöjesi ääreen. Pyydä tarjous bannerikampanjasta!

Tuotetestaukset

Haluatko uuden tuotteesi koiraväen testtavaksi? Silloin Kuonon tuotetestiosio on sinun valintasi. Homma toimii näin:

1)   Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi.
2)   Mietitään yhdessä sopivan kokoinen testaajajoukko tuotteellesi
3)   Julkaistaan testin tulokset Kuonossa. Yhteisössä on voimaa.

Testiryhmät todella toimivat. Lue esimerkki Best Friendin kanssa tehdystä keissistä, joka keräsi yli 200 Facebook-jakoa, melkein 30 000 näyttöä Facebookissa sekä yli 550 vastausta. Keissi täällä.

Kilpailut

Kilpailut Kuonossa toimivat, kuten jo aiempi talvimantteliesimerkki osoittaa. Ota yhteyttä, niin keksitään teille sopiva skaba.

Oletko pieni koira-alan yrittäjä?

Onko markkinointibudjetti luokkaa mini? Ei se mitään, ota yhteyttä, niin mietitään sinun budjettiin sopiva tarjous.

Ota yhteyttä:
myynti@kuono.fi

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top