Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Yrjöttääkö kakkapussien kanniskelu? Amerikkalaiset yrittävät ratkaista ongelmasi

Maailma on täynnä keksijöitä ja toinen toistaan erikoisempia keksintöjä. Joidenkin ihmisten agendalla on myös koirakakka ja sen keräämisen tekeminen vähemmän yrjöttäväksi puuhaksi.

Dog Doo-Hickey ei varsinaisesti poista kakankeräämisen oksettavuusastetta, mutta tekee kakkapussien kanniskelun miellyttävämmäksi. Dog Doo-Hickey on koiran hihnaan kiinnitettävä metalliklipsi, johon täydet ja solmitut kakkapussit voi kätevästi sijoittaa.

No, amerikkalaisveijarit eivät ainakaan joukkorahoituspalvelu Kickstarteriin tekemässä videossaan ole ottaneet huomioon, että koiran talutushihnoja on olemassa muitakin muotoja kuin litteä. Dog Doo-Hickeyn kiinnitys esimerkiksi pyöreään tai paksumpaan hihnaan ei luonnollisesti onnistu.

Mitään todellista menestystä tuotteesta ei ainakaan ensimmäisten sijoituspäivien aikana ole odotettavissa. Ihmiset ovat sijoittaneet tuotteeseen rahaa ainoastaan 740 dollaria, kun vaadittava summa Dog Doo-Hickeyn tuotannon aloittamiselle on 7 000 dollaria.

Mutta yrittänyttä ei laiteta!

Katso Dog Doo-Hickeyn esittelyvideo tästä:

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top