Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Vuokraisäntä hermoistui koirankakkoihin – Ryhtyi DNA-testaamaan

Suuri koirankakkakeskustelu puhkeaa Suomessakin joka vuosi talven lumien hälvettyä. Massachusettsilainen vuokraisäntä ei kuitenkaan jäänyt odottelemaan talven lumien sulamista, vaan keksi paremman ratkaisun, Washington Post -lehdessä kerrotaan.

Koirankakasta syntyi melkoinen ongelma Massachusettsilaisen talokompleksin sisällä. Pihalle alkoi ilmestyä keräämättömiä koirankakkoja, joihin asukkaat tietenkin astuivat. Kun hyvät keinot eivät auttaneet, piti keksiä parempi. Nykyisin poimimattomista kakoista otetaan DNA-näyte ja lähetetään laboratorioon, jossa kakasta voidaan määrittää koiran rotu ja lopulta omistaja.

Yhteisön koiranomistajat ovat suostuneet myös antamaan DNA-näytteen omista koiristaan todistaakseen, ettei heidän koiransa ole asialla.

DNA-testauksen myötä hommat ovat parantuneet.

– Näimme aiemmin kakkaa melkein joka toinen päivä pitkin ja poikin pihoja. Kaikkien piti varoa askeleitaan. Nyt kakkaongelma on lähes poistunut, kiitos testauksen, yksi asukkaista kertoo Washington Post -lehdelle.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top