Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Vuoden koiranäyttelyt huipentuvat viikonloppuna Koira2014-tapahtumaan

Kennelliiton 125-vuotisjuhlavuosi huipentuu tulevana viikonloppuna 6.–7.12. Koira2014
-tapahtumaan Messukeskuksessa Helsingissä. Viikonloppuun mahtuu monenlaista koira-aiheista ohjelmaa sekä Helsinki Winner 2014 ja Voittaja 2014 -koiranäyttelyt, joihin on ilmoitettu yhteensä yli 13 600 koiraa.

Viikonlopun aikana Messukeskuksessa järjestetään muun muassa harrastuslajien esittelyjä, temppunäytöksiä, luentoja ja koira-alan tarvikemessut. Sunnuntaina Suomen Kennelliitto palkitsee 18 sankarikoiraa, jotka ovat ansainneet arvonimen pelastamalla yhden tai useamman ihmishengen.

Koira2014-tapahtuman yhteydessä järjestetään kaksi kansainvälistä koiranäyttelyä. Lauantaina Helsinki Winner 2014 -näyttelyyn osallistuu noin 6 700 koiraa ja sunnuntaina Voittaja 2014 -näyttelyyn noin 7 000 koiraa. Molemmissa näyttelyissä nähdään koiria yli kolmestasadasta eri rodusta.

Molempien päivien päätteeksi järjestetään Best in Show -kilpailu, jossa valitaan näyttelyn paras koira. Lauantaina Helsinki Winner 2014 Best in Shown tuomaroi Marja Talvitie ja sunnuntaina Voittaja 2014 Best in Shown puolestaan valitsee Tapio Eerola.

Ohjelmaa on myös perheen pienimmille: alle 10-vuotiaille lapsille järjestetään molempina päivinä oma lelukoirakilpailu.

Sisäänpääsylipun hinta aikuiselta on 15 euroa ja lapselta (4–12-vuotiaat) 8 euroa. Saatavilla on myös perhelippuja ja kahden päivän lippuja. Lipunmyynti päättyy tapahtumapäivinä klo 17.

Lisätietoa tapahtumasta Koira2014-nettisivuilta.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top