Kennelliiton 125-vuotisjuhlavuosi huipentuu tulevana viikonloppuna 6.–7.12. Koira2014
-tapahtumaan Messukeskuksessa Helsingissä. Viikonloppuun mahtuu monenlaista koira-aiheista ohjelmaa sekä Helsinki Winner 2014 ja Voittaja 2014 -koiranäyttelyt, joihin on ilmoitettu yhteensä yli 13 600 koiraa.

Viikonlopun aikana Messukeskuksessa järjestetään muun muassa harrastuslajien esittelyjä, temppunäytöksiä, luentoja ja koira-alan tarvikemessut. Sunnuntaina Suomen Kennelliitto palkitsee 18 sankarikoiraa, jotka ovat ansainneet arvonimen pelastamalla yhden tai useamman ihmishengen.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Koira2014-tapahtuman yhteydessä järjestetään kaksi kansainvälistä koiranäyttelyä. Lauantaina Helsinki Winner 2014 -näyttelyyn osallistuu noin 6 700 koiraa ja sunnuntaina Voittaja 2014 -näyttelyyn noin 7 000 koiraa. Molemmissa näyttelyissä nähdään koiria yli kolmestasadasta eri rodusta.

Molempien päivien päätteeksi järjestetään Best in Show -kilpailu, jossa valitaan näyttelyn paras koira. Lauantaina Helsinki Winner 2014 Best in Shown tuomaroi Marja Talvitie ja sunnuntaina Voittaja 2014 Best in Shown puolestaan valitsee Tapio Eerola.

Ohjelmaa on myös perheen pienimmille: alle 10-vuotiaille lapsille järjestetään molempina päivinä oma lelukoirakilpailu.

Sisäänpääsylipun hinta aikuiselta on 15 euroa ja lapselta (4–12-vuotiaat) 8 euroa. Saatavilla on myös perhelippuja ja kahden päivän lippuja. Lipunmyynti päättyy tapahtumapäivinä klo 17.

Lisätietoa tapahtumasta Koira2014-nettisivuilta.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.