Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Voiko näin rentoa koiraa ollakaan? Suomalainen startup-koira Astra osaa ottaa iisisti!

Suomalainen, superkivoja kaulapantoja valmistava Dogs of Joy -startup  oli mukana tamperelaisessa New Factory Open -tilaisuudessa.

– Esittelimme uutta mallistoa joka lanseerataan kesäkuun puolivälissä aukeavassa verkkokaupassa dogsofjoy.comissa. Mukana oli elävä mallikappale Astra, nelivuotias Rhodesiankoiranarttu. Tila oli meluisa, kuten videosta kuulee. Väkeä tapahtumassa oli noin 400. Showroom oli auki kaksi tuntia. Astra kävi saman makoilemaan rahille, koska pehmeä  paikka on paras paikka. Sehän oli tietenkin vetonaula ja cooliudessaan suuri ihmetyksen kohde. Totesin siihen, että ”Täällä ei tapahdu mitään, mihin sen tarvitsee reagoida. Silloin levätään.” Leijonakoira kuin leijona, Dogs Of Joyn perustaja Eliisa Kuusela kertoo.

Sama meininki jatkui, kun Astra ja Eliisa siirtyivät noin 100 hengen tilaisuuteen:
– Olen aina miettinyt, mitenköhän koirani reagoisi, jos se olisi vapaana suuressa ihmisjoukossa. Nyt tiedän. Se löntysteli perässäni parin metrin säteellä. Lopuksi käytiin vielä After partyssa hakemassa syötävää ja juotavaa. Siellä Astra valpastui ja sille piti muistuttaa, että jos sanon ”et ota”, niin se tarkoittaa, ettei saa edes nuolaista. Sai se minulta vähän herkkuja. Mentiin vielä alakertaan omiin tiloihin, mutta saalistaja oli jo päässyt ruuan vainuun ja ovelana rhodesialaisena se hiippaili takaportaiden kautta takaisin bileisiin. Kun huomasin, että se on kadonnut alakerran avokonttorista, juoksin äkkiä portaat ylös. Oven lähellä olevat tyypit kertoivat, että meni se koira tästä äsken ohi. Siellä se kuljeskeli ihmisten joukossa, mutta ei ollut varastamassa pöydältä, Eliisa naureskelee

Kotona Astra sai ihanan raa’an sikanauta-kesäkurpitsa-aterian ja paljon haleja ja rapsuja omalta väeltä.

Katso tästä video Astran rentoilusta:


 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top