Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Viisi ehdottomasti typerintä joululahjaideaa koirille

Skymall on amerikkalainen nettikauppa, joka myy kirjaimellisesti kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä. Joukkoon mahtuu toki myös koiratavaraa, joista osa on, noh, sanotaanko nyt vaikka että vähemmän tarpeellista.

Etsimme viisi tuotetta, joita et ainakaan joulupukinkonttiin tarvitse.

 1. Puhuva kaulapanta

Oletko aina miettinyt, mitä koirasi sanoo? Noh, tämä panta ei sitä ratkaise, mutta nappia painamalla panta ryhtyy puhumaan ”koiramaisia tervehdyksiä”, kuten vaikkapa ”näytät tosi hyvältä tänään.”

204706932dw

2. Hymyhuulet

Näyttääkö koirasi yrmyltä? Eikö hymy irtoa? Hankipa tällainen hymyhuuli-pallolelu, niin johan voit pussailla koiraasi mielin määrin!

 
204883651dw

3. Koiraparfyymi

Olemme joskus aiemminkin esitelleet koiratuoksuja, mutta joulun kunniaksi parfyymin saa kivassa paketissa hajuja poistamaan. Just.

 
205078413dw

4. Kammottava lintuallas

Lintuallas löytyy jokaisen sivistyskodin pihalta. Altaassa pulikoivat pikkulinnut saattavat tosin skipata tämän altaan, sen verran kauhea altaassa makoileva siivekäs koira on:

 
205456056dw

5. Sadetakki, joka suojaa myös päätä

Sadetakin ymmärrämme tietenkin, mutta sadetakki, joka näyttää samanlaiselta kuin pikkuvauvan kuomukärryjen suojaosa, ei mene jakeluun.

205667318dw

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top