Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Viiden rodun Atlas hurmaa kaikki ihastuttavissa suomalaisissa koirakuvissa

Nina Hutri omistaa kesällä 2013 syntyneen sekarotuisen Atlas-koiran. Viiden rodun sekoitus Atlas on päässyt kuvaajana toimivan Ninan malliksi ja koirakuvat ovat todellakin aivan kansainvälistä tasoa!

– Atlaksessa kivaa on koiran motivoinnin helppous eli Atlaksesta on myös pienimuotoiseksi temppu- ja harrastuskoiraksi koska siltä löytyy myös sitä miellyttämisenhalua. Tämä on myös erittäin hyvä ominaisuus koirassa kun sitä käytetään valokuvauksessa ja halutaan saada joku vähän erikoisempi kuva. Atlas on älyttömän hyvä perhekoira, rakastaa ihmisiä, niin lapsia kun aikuisiakin mutta vastavuorosesti toisten koirien kanssa toimeentuleminen on vähän heikko, Nina kuvailee.

Nina itse on ammatiltaan eläintenhoitaja ja valokuvaus on vakava harrastus.
– Kuvauksen lisäksi harrastuksiin kuuluu koiran kanssa kaikenlaisen hömpän harrastelu ja temppujen opetus ja ehkä vähän vakavampana harrasteena on sitten noiden Afrikan Kääpiöunikekojen kasvatus.

Omista kuvistaan Nina kertoo seuraavaa:

– Kuvien takana harvemmin on sen suurempia ajatuksia joitain tiettyjä yksittäisiä kuvia tai teemajuttuja lukuunottamatta. Olen aina kuvannut kuvaamisen ilosta, tykkään ottaa teknisesti hyvälaatuisia kuvia jotka on omaan silmään kauniita ja tällä tyylillä kuvaan edelleen. Kuvaan myös ennenkaikkea itselleni, tämä sen takia että kuvaamisesta ei koskaan tulisi ns. pakkopullaa jolloinka se menettää arvoaan harrastuksena, hän sanoo.

Kuono esittelee nyt komeimmat Atlaksen kuvaa. Loput kuvat löydät blogista osoitteesta: http://atlasfotografi.blogspot.fi/

Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri
Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri

 

Nina Hutri
Nina Hutri

 

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top