Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Uusi palvelu kokoaa koiraharrastukset samaan paikkaan

Koiraharrastajille on avattu uusi nettipalvelu, jonka avulla erilaiset harrastusmahdollisuudet löytyvät helposti yhdestä paikasta.

Koiraharrastus.fi-sivuilla ilmoitetaan erilaisiin koiraharrastuksiin kuten agilityyn, näyttelyihin ja tokoon liittyvistä kursseista, kisoista ja muista tapahtumista. Yrittäjät ja seurat voivat ilmoittaa sivuilla myös esimerkiksi vapaista harjoitteluvuoroista.

Käyttäjä voi hakea ilmoituksia itseä kiinnostavien lajien ja palvelujen, paikkakunnan tai päivämäärään mukaan. Kun sopiva palvelu löytyy, voi sen myös varata Koiraharrastus.fi-sivuston kautta.

– Idea palveluun syntyi, kun huomasin etsiväni harrastusmahdollisuuksia ympäri internetiä, Facebookin ryhmistä ja palveluntuottajien kotisivuilta. Vapaiden aikojen löytyminen vaati lähes aina kyselyn sähköpostilla tai soittamalla. Juuri kenelläkään ei ole käytössä ajanvarausjärjestelmää, kertoo palvelun perustaja Jouko Huoman tiedotteessaan.

Koiraharrastus.fi-sivustolle rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää ilmoituksen sivuille maksutta. Ilmoitusten hakeminen, selaaminen ja palveluiden varaaminen onnistuu myös ilman rekisteröitymistä.

Kuva: Wikimedia Commons/Ron Armstrong

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top