Koiraharrastajille on avattu uusi nettipalvelu, jonka avulla erilaiset harrastusmahdollisuudet löytyvät helposti yhdestä paikasta.

Koiraharrastus.fi-sivuilla ilmoitetaan erilaisiin koiraharrastuksiin kuten agilityyn, näyttelyihin ja tokoon liittyvistä kursseista, kisoista ja muista tapahtumista. Yrittäjät ja seurat voivat ilmoittaa sivuilla myös esimerkiksi vapaista harjoitteluvuoroista.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Käyttäjä voi hakea ilmoituksia itseä kiinnostavien lajien ja palvelujen, paikkakunnan tai päivämäärään mukaan. Kun sopiva palvelu löytyy, voi sen myös varata Koiraharrastus.fi-sivuston kautta.

– Idea palveluun syntyi, kun huomasin etsiväni harrastusmahdollisuuksia ympäri internetiä, Facebookin ryhmistä ja palveluntuottajien kotisivuilta. Vapaiden aikojen löytyminen vaati lähes aina kyselyn sähköpostilla tai soittamalla. Juuri kenelläkään ei ole käytössä ajanvarausjärjestelmää, kertoo palvelun perustaja Jouko Huoman tiedotteessaan.

Koiraharrastus.fi-sivustolle rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää ilmoituksen sivuille maksutta. Ilmoitusten hakeminen, selaaminen ja palveluiden varaaminen onnistuu myös ilman rekisteröitymistä.

Kuva: Wikimedia Commons/Ron Armstrong

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.