Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Uskomaton ihmepelastus! – Ahne koira söi lattialta 23 pyssyn luotia ja selviytyi!

Nelivuotias malinois Benno on sananmukaisesti kaikkiruokainen. Ja onnekas. Viime viikolla Benno alkoi yhtäkkiä oksentamaan aamiaisen jälkeen. Perheen yllätykseksi Bennon oksennuksen mukana oli pureskeltu luoti. Luodin jälkeen luoteja tuli kolme kappaletta lisää ja tässä vaiheessa koiran omistajat päättivät kiikuttaa Bennon lääkäriin.
– Olimme tietysti todella huolissamme. Monissa luodeissa on lyijyä ja sinkkiä, joka on supervaarallista koiralle. Onneksi Bennon yöpalat oli tehty kuparista, koiran omistaja Sonny Brassfield kertoo.

Loput luodit poistettiin Bennon mahasta kaksi tuntia kestäneessä leikkauksessa. Kaksi luotia tuli vielä leikkauksen jälkeen itsekseen pois.

Luotiläjä ei muuten ollut ainoa Benno mahasta löytynyt esine. Koira on elämänsä aikana syönyt muun muassa legoja, alumiinifoliota, ruohonleikkurin ilmanfiltterin, limupullon, hiusharjan ja telkkarin kaukosäätimen!

Ai niin. Miten ihmeessä Benno oli saanut syötäväksi 23 luotia? Omistaja kertoo videolla jättäneensä luodit lojumaan makuuhuoneen lattialle. Vain Amerikassa voi tapahtua vastaavaa!

Asiasta kertoi ensimmäisenä BarkPost

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top