Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Tornado pyyhkäisi talon ympäriltä – 11-vuotias koiravanhus selvisi lähes vammoitta

John Byler Dann pakeni perheensä ja lastensa kanssa kodin kellariin, kun tuhoisa tornado teki tuloaan Illinoisin Washingtonissa viime viikonloppuna. Perheen Maggie-koira ei kuitenkaan suostunut tulemaan kellariin. Tornadon lähestyessä Dannilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pelastaa perhe ja siirtyä kellariin.

Myrskyn laannuttua tuhot selvisivät: Koko Dannin perheen koti kellarin yläpuolelta oli tuhoutunut ja John arvele rakkaan Maggie-koiransa menehtyneen tuhon mukana. Alkoi tarmokas etsiminen, joka tuntui turhauttavalta. Mitään ei löytynyt.

Yli vuorokauden etsimisen jälkeen talon raunioista kuului heikko haukahduksen ääni. Etsijät ryhtyivät kaivamaan ja löysivät pienen Maggien kääriytyneenä mattoon.

Maggie löytyi talon raunioista mattoon kääriytyneenä. Kuva: Weather.com

Maggie oli likainen, tärisevä ja kärsi kovista kivuista. Mutta rakas perheenjäsen oli silti elossa.

John on omistanut Maggien nelikuisesta lähtien. Koiravanhus on nyt 11-vuotias. Kuva: Weather.com

John juotti koiralle nopeasti vettä ja ajoi tämän paikallisen eläinlääkärin luokse. Maggiella todettiin lonkkaluun venähdys, mutta muuten koira oli selvinnyt tornadosta lähes säikähdyksellä.

 

Lähde: Weather.com

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top