Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Täältä tulee Indiana Bones – Pieni koira suurissa seikkailuissa!

Etsitkö vauhdikasta ja viihdyttävää elokuvaa katsottavaksi? Saammeko esitellä: Indiana Bones – Raiders of the Lost Bark!

Indiana Jones ja kadonneen aarteen metsästäjät (englanniksi Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark) on yksi tunnetuimpia Indiana Jones -elokuvia. Elokuvantekijät Zach King ja Jadon Gauthier ovat tehneet elokuvasta hulvattoman hauskan parodian, jonka pääosassa nähdään supersuloinen Indiana-bokseri.

Tarina alkaa siitä, kun koiranpennun isäntä lähtee hakemaan kahvia, ja Indiana jää yksin kotiin. Sen sijaan, että pentu vain nukkuisi kiltisti sohvan kulmassa, se päätyykin hurjiin seikkailuihin.

Indiana Bones lähtee etsimään kadonnutta haukkua, jonka ilkeät kissanpennut ovat napanneet. Seikkailu on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuttuun Indiana Jones -tyyliin: muinaisia raunioita ansoineen, uskomattomia pelastautumisia tukalista tilanteista ja lopulta taistelu pörröisiä vihollisia vastaan.

Videolla nähdään uskomattoman hienoja lavasteita, jotka kaikki on valmistettu pahvista. Videokuvauksessa kerrotaan, että videon tekemiseen tarvittiin yhteensä kolme rullaa ilmastointiteippiä, 108 liimapuikkoa, 18 isoa pahvilaatikkoa ja muutama uneton yö.

Pääosaa esittävä bokserin pentu Indiana on Kingin oma lemmikki. Pientä seikkailija Indianaa voi seurata myös Instagramissa.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top