Etsitkö vauhdikasta ja viihdyttävää elokuvaa katsottavaksi? Saammeko esitellä: Indiana Bones – Raiders of the Lost Bark!

Indiana Jones ja kadonneen aarteen metsästäjät (englanniksi Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark) on yksi tunnetuimpia Indiana Jones -elokuvia. Elokuvantekijät Zach King ja Jadon Gauthier ovat tehneet elokuvasta hulvattoman hauskan parodian, jonka pääosassa nähdään supersuloinen Indiana-bokseri.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Tarina alkaa siitä, kun koiranpennun isäntä lähtee hakemaan kahvia, ja Indiana jää yksin kotiin. Sen sijaan, että pentu vain nukkuisi kiltisti sohvan kulmassa, se päätyykin hurjiin seikkailuihin.

Indiana Bones lähtee etsimään kadonnutta haukkua, jonka ilkeät kissanpennut ovat napanneet. Seikkailu on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuttuun Indiana Jones -tyyliin: muinaisia raunioita ansoineen, uskomattomia pelastautumisia tukalista tilanteista ja lopulta taistelu pörröisiä vihollisia vastaan.

Videolla nähdään uskomattoman hienoja lavasteita, jotka kaikki on valmistettu pahvista. Videokuvauksessa kerrotaan, että videon tekemiseen tarvittiin yhteensä kolme rullaa ilmastointiteippiä, 108 liimapuikkoa, 18 isoa pahvilaatikkoa ja muutama uneton yö.

Pääosaa esittävä bokserin pentu Indiana on Kingin oma lemmikki. Pientä seikkailija Indianaa voi seurata myös Instagramissa.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.