Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Supertähti Johnny Depp salakuljetti koiransa Australiaan – edessä mahdollisesti vankeustuomio

Jokainen Australiassa käynyt tietää maan erittäin tarkat maahantulosäännöt. Mantereelle ei käytännössä saa tuoda mitään vierasperäistä eikä sieltä saa viedä pois vaikkapa kasveja. Ei ainakaan luvatta. Näyttelijä Johnny Depp ei näistä määräyksistä välittänyt, vaan lensi koiriensa Boon ja Pistolin kanssa yksityiskoneella Australiaan.

Soppa alkoi kun Depp saapui maahan eikä suorittanut koirilleen tullin turvallisuustarkastusta. Tilanne tulehtui nopeasti, kun maatalousministeri Barnaby Joyce uhkasi Deppin koiria lopettamisella, elleivät koirat poistuisi maasta.

Boo ja Pistol olisivat saaneet olla maassa todennäköisesti ilman viranomaisten huomiota, ellei koirista olisi levinnyt kuva hemmottelusalongista.

– Julkkis tuo koirat maahamme hemmoteltavaksi ja koiria todella hemmoteltiin ja kuvat ladattiin nettiin, senaattori Richard Colbeck avautui.

Tilanne on edelleen kesken, mutta Deppiä odottaa todennäköisesti 340 000 dollarin sakot tai jopa kymmenen vuoden vankeustuomio eläinten laittomasta maahantuonnista.

Kuono.fi seuraa tilanteen kehitystä.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top