Yhdysvalloissa, Etelä-Carolinassa Jordanien perhe palkkasi lapsenvahdikseen naisen, jonka taustat vaikuttivat puhtailta ja hoitaja muutenkin kelvolliselta.

Kaikki sujui hyvin viiden kuukauden ajan, mutta sen jälkeen perheen koirasta tuli hermostunut lastenhoitajan ollessa lähettyvillä.
– Kun lastenhoitaja oli paikalla, koirastamme tuli hyvin puolustava. Hän ulvoi ja meni seisomaan poikamme ja hoitajan väliin. Hänen karvansa nousivat pystyyn ja aloimme miettiä, olisiko lastenhoitajassa jotain outoa, perheen isä Benjamin Jordan kertoo muuten hyvin käyttäytyvästä saksanpaimenkoiran ja labradorinnoutajan sekoituksesta.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Taustaselvityksessä lastenhoitajan taustat olivat edelleen puhtaat, joten perhe laittoi kännykän nauhoittamaan olohuoneeseen. Kävi ilmi, että lastenhoitaja haukkui seitsenkuista lasten muun muassa ”ole nyt vittu hiljaa” -termillä sekä muilla haukkumasanoilla. Lisäksi ääninauhalla kuuluu vauvan itkua ja lyömistä ja heiluttamista muistuttavia ääniä.

Perhe vei lapsen tutkittavaksi sairaalaan. Ääninauha ei riittänyt todisteeksi, mutta poliisikuulusteluissa nainen myönsi teot.

– Kuka tietää kauanko nainen on pahoinpidellyt lapsia tai kuinka monta tapausta olisi tullutj lisää, ellei koiramme olisi saanut hälytyskelloja soimaan, Jordan sanoo.

Koko uutisen voit lukea ABC Newsin verkkosivuilta täältä

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.