Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Perhe loi hauvalleen kotoisat oltavat hoitopaikkaan – Katso ihastuttava video!

Igor on Norjan Lillestrømissä asuva englanninbulldoggi. Noin vuosi sitten Igorin isäntäväki oli lähdössä lomamatkalle Thaimaahan, mutta matkavalmisteluja varjosti huoli hauvan hyvinvoinnista. Igor ei ollut ikinä ollut yötä erossa perheestään ja nyt sen pitäisi asua lomamatkan ajan karuissa olosuhteissa koirahoitolassa.

Perheen isä Kai tarttui tuumasta toimeen ja keskittyi matkavalmistelujen sijaan luomaan yllätyksen Igorille sekä perheelleen: hän loi koirahoitolaan täydellisen kopion perheen olohuoneesta. Upea lopputulos miellytti sekä kaksi- että nelijalkaisia perheenjäseniä. Igor nautti ajastaan hoidossa ja sai myös uuden parhaan ystävän: bernhardilainen nimeltään Hera vieraili Igorin kodikkaassa olohuoneessa päivittäin.

Suloinen video Igorista ja sen isännän hellyttävästä teosta ovat ilahduttaneet jo monia, sillä video on katsottu Youtubessa yli 1,5 miljoonaa kertaa. Tästä videosta tulee kyllä hyvä mieli!

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top