Kun australialaiset Matt Kay ja Abby Lee kyllästyivät sukulaistensa uteluihin perheenlisäyksestä, he päättivät ottaa valokuvaajaystävänsä avustuksella sarjan kenties maailman suloisimpia vauvakuvia. Kuvien pääosassa poseeraa luonnollisesti perheen tuorein tulokas, koiranpentu Humphrey.

– Abby ja Matt ovat molemmat hyviä ystäviäni. Kun palasimme hakemasta Humphreya, saimme idean pentukuvauksesta. Työskentelemme Abbyn kanssa luovalla alalla ja meillä on hullu huumorintaju ja aina hauskoja ideoita, kertoo valokuvaaja Elisha Collins.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Rodultaan Humphrey on groodle eli kultaisennoutajan (golden retriever) ja villakoiran (poodle) risteytys. Collinsin mukaan kuvaus oli lyhyt ja erittäin hauska, ja Humphrey suorastaan rakasti saamaansa huomiota – ja tottakai myös herkkuja.

Kun valokuvaaja julkaisi kuvasarjan Facebook-sivullaan, hän halusi saada seuraajansa hymyilemään. Hän ei kuitenkaan uskonut, kuinka suosittuja kuvista tulisi: kuvista on tykätty parhaimmillaan tuhansia kertoja ja useat kymmenet ihmiset ovat jakaneet hellyttäviä otoksia eteenpäin.

– Valokuvaan erilaisia asioita, mukaan lukien vauvoja, joten tiedän, miltä vauvakuvat yleensä näyttävät. Tarkoituksemme ei ollut tehdä pilaa uusista vanhemmista, jotka jakavat kuvia pienokaisistaan, vaan halusimme vain esitellä vähän erilaisen vauvan, Collins vakuuttaa.

Kuonon toimituksen nämä pörröiset vauvakuvat ainakin hurmasivat – vähintään yhtä kovasti kuin kuvat ihmispienokaisista!

humphrey7
humphrey6
humphrey5
humphrey2
humphrey3
humphrey4

Kuvat: Elisha Minnette Photography. Katso lisää kauniita kuvia valokuvaajan nettisivuilta, Facebookista tai Instagramista.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.