Aika moni koiranomistaja on tänä syksynä törmännyt hassuihin pehmoleluparsoihin. Ikean Torva-niminen parsa on herättänyt paljon huomiota etenkin labradorinnoutajapiireissä. Hellyttävän näköinen parsa ja iso labradorinnoutaja tuntuvat sopivan hyvin yhteen! Ikean parsoille ja pehmoleluporkkanoille on perustettu Facebookiin jopa oma ryhmä, jossa yli 150 jäsentä jakaa kuvia ja keskusteluja pehmolelukasviksiin liittyen.

Myös Ikeassa on huomattu parsojen menekki.

– Parsakaalin muotoisten Torva-pehmolelujen suosio on tosiaan kasvanut merkittävästi – niiden myynti on yli tuplaantunut tänä syksynä verrattuna viime vuoteen. Syyksi tiedettiin myyntiosastollammekin se, että monet koirat, erityisesti labradorinnoutajat, ovat hullaantuneita kyseiseen leluun. Torva-parsakaalit pääsivät jopa hetkellisesti loppumaan meiltä suosion seurauksena, mutta nyt niitä on taas saatavilla tavarataloistamme, Kirsi Gotthardt Ikean viestinnästä kertoo Kuonolle.

Labradorinnoutajilla hauskuutta tuntuu piisaavan myös tuhotuista parsoista. Esimerkiksi Labradorinoutaja-Facebook-ryhmässä on runsaasti tuhottujen parsojen kuvia.

Onko sinulla jo oma parsa?

Artikkelikuva Sanna Martikainen

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.