Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Onko tässä internetin hauskin koira? – Katso hulvattomat kuvat!

Instagramissa on paljon nelijalkaisia tähtiä ja moni niistä on tullut jo esiteltyäkin. Ei tosin läheskään kaikkia! Ginny on noin seitsemänvuotias jackrusselinterrieri ja kotoisin Iso-Britanniasta.

Ginnyn Instagram-seuraajat (kaikki lähes 300 000) tietävät, että tämä koiramaailman Gwyneth Paltrow rakastaa pekoninmakuisia herkkuja, mudassa juoksentelua sekä päiväunien ottamista. Ginnyn löytää Instagramista nimimerkillä @ginny_jrt. Lisäksi sen elämää voi seurata Facebookissa, jossa Ginny’s Word -sivu on kerännyt pitkälti yli 5000 tykkääjää. Edellä mainittujen lisäksi Ginnyltä ilmestyi helmikuun alussa kirja nimeltä Ginnys Guide to a Dog’s Life, eli Ginnyn opas koiran elämään.

Ginny on rescuekoira, joka löydettiin hylättynä vuonna 2008. Ginnyn kuvissa ja kuvateksteissä painotetaan usein samaa sanomaa, jota monet muutkin internetjulkkiksiksi kohonneet koirat painottavat: Adopt, don’t shop! Tällä viestillä Ginny ja sen omistaja Chelsea England haluavat kannustaa koiraa harkitsevia pohtimaan rescuekoiraa pennun sijaan.

Ginnyn kuvien saamat sadat kommentit ja tuhannet tykkäykset ovat sekä mahtavan karvakorvan että sen huippuhauskan omistajan ansiota: Jatkuvasti hymyilevälle, suloisesti nalle kainalossa nukkuvalle tai herttaisen kuraiselle koiralle ei voi olla nauramatta – ainakaan sen jälkeen kun lukee kuvatekstit.

Osassa kuvistaan Ginny on puettu vaatteisiin, silmälaseihin tai muihin asusteisiin. Ginnyn omistaja kertoi viime toukokuussa Mashable.com-sivustolle, ettei Ginnyllä ole ongelmia pukeutumisleikkien kanssa.

– Se hymyilee ja heiluttaa häntäänsä 99 prosenttia ajasta. Jos se joskus vain kävelee pois ennen kuin ehdin ottaa kuvan, tiedän, etten enää koskaan yritä pukea Ginnyä siihen nimenomaiseen asuun, England totesi.

Tässä muutamia Ginnyn mahtavia Instagram-kuvia kuvateksteineen. Lisää voit katsella valloittavan neidin profiilista täältä.

”Oh hey there inferior human, don’t mind me, I’m just admiring myself here and taking some selfies. I’m probably going to change your wallpaper on here to a photo of me too, so you can be reminded of just how cute I am.”

“Oi, hei alempiarvoinen ihminen. Älä välitä minusta, ihailen tässä vain itseäni ja otan vähän selfieitä. Vaihdan todennäköisesti taustakuvasi minun kuvaani, jotta muistat aina miten suloinen olen.”

Ginny got a hair cut and a bath today, so I’m not at all surprised she’s acting sassy here. I just hope that before she thinks about getting her revenge for all of this she remembers I’m the one that knows which cupboard her treats are hidden in!

Ginnyllä oli tänään parturi ja kylpypäivä, joten en yhtään ihmettele että se on käyttäytynyt röyhkeästi. Toivon vain, että ennen kuin se miettii kostoa, se muistaa, että minä tiedän mihin kaappiin sen herkut on piilotettu.

I love how Ginny’s raised one paw as if she’s saying ”yeah yeah, okay human look I’m about to get out of this puddle!” but the second I turned my back she was trying to roll around in it and diving into the mud. She did eventually get out… but she soon went back and attempted to belly flop into the puddle again.

Rakastan sitä, miten Ginny on nostanut yhden tassun ikään kuin sanoakseen: “Joo joo, okei ihminen katso, olen juuri nousemassa tästä lammikosta.” Mutta sillä hetkellä kun käännän selkäni se yrittää kieriä ja sukeltaa mutaan. Lopulta se tuli pois lammikosta, mutta palasi pian takaisin ja yritti hypätä mahalleen kuralätäkköön.

Ginny and Mini Ginny are total BSFFL’s (best snuggling friends for life) now. Ginny’s not let Mini Ginny out of her sight all day, but she still isn’t willing to share her treats with Mini Ginny just yet. It takes a while for Ginny to be willing to share food. #WeeklyFluff

Ginny ja Mini Ginny ovat parhaat käpertymiskaverit ikinä. Ginny ei ole päästänyt Mini Ginnyä pois silmistään koko päivänä, mutta se ei silti halua ihan vielä jakaa herkkujaan Mini Ginnyn kanssa. Kestää hetken, ennen kuin Ginny on valmis jakamaan ruokaansa.

SuperGinny likes to just chill out and take it easy sometimes, saving the worlds supply of bacon treats and looking adorable at the same time is pretty tiring stuff! It’s no wonder SuperGinny likes to rest for 23 hours a day.

SuperGinny tykkää ottaa joskus rennosti. Maailman pekoniherkkuvarastojen turvaaminen ja suloiselta näyttäminen on raskasta hommaa! Ei ihme, että Ginny tykkää levätä 23 tuntia vuorokaudesta.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top