Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Oletko mielestäsi todellinen koiraihminen? Tarkista asia tältä listalta!

Muuntautuminen tavallisesta ihmisestä koiraihmiseksi tapahtuu loppujen lopuksi hitaasti ja salakavalasti. Tämä muutos tapahtuu jopa niin hitaasti, että tuskin itse ymmärsinkään muutosta kunnolla. Mutta suurin piirtein näin se menee:

  1. Ensimmäisen koiran yhteydessä huomaat, että syksyisin ulkona on kylmä ja etteivät vanhat purjehduskengät enää lämmitäkään. Olet pihi ja ostat lämpimät, mutta halvahkot kengät, jotka koira syö rikki. Ostat kalliimmat ja piilotat ne koiralta.
  2. Seuraavaksi hankit ulkoilupuvun, suurin piirtein samanlaisen tuulipuvun kuin vanhemmillasi on. Koska vaimosi tarvitsee myös ulkoiluasun, päätätte käytännöllisyyden nimissä ostaa samanlaiset ettekä tajua, että näytätte yhtä urveloilta, kuin ne kuusikymppiset pariskunnat sauvakävelylenkillä.
  3. Koiraihmiseksi transformaatiossa tärkeä rituaali on myös auton vaihtaminen. Autoista kiinnostuneiden miesten ei kuitenkaan kannata innostua liikaa: koiraihmisten autot ovat maltillisia, isoja, käytännöllisiä ja lähtökohtaisesti aina rumia. Ensimmäisenä kurkataan peräkonttiin ja jos koko on riittävä, kiinnitetään vasta sitten huomio muihin asusteisiin.
  4. Yksi kriittinen vaihe muutoksessa on se, millaisissa vaatteissa uskaltautuu ihmisten ilmoille. Ensimmäinen steppi on kaupassakäynti koiranulkoilutushousuilla, toinen steppi on likaisilla koiranulkoilutushousuilla ja kolmannesta stepistä ei ole enää väliä. Olet todellinen koiraihminen, kun huomaat, että harkitset, voiko asiakastapaamiseenkin mennä mukavuussyistä verkkareissa.
  5. Pidät kaikesta, missä on koira: kotonasi on koiralakanat, reissutyynyjäsi koristaa koiran kuva, käsilaukussasi on koiria (Miksi Pradalla ei ole koiralaukkuja?. Villapaidassasi, villasukissasi, t-paidassasi, kaulakorussasi, ranneketjussasi, kengissäsi, collegepaidassasi on koiran kuvia. Luultavasti sonnustautuisit koiraturkkiinkin, jos se olisi eettisesti oikein.
  6. Pidät arvossa vain muita koiraihmisiä. Jos olet näyttelyihminen, pidät arvossa vain muita näyttelyihmisiä, muut ovat kerettiläisiä. Ihmettelet, miksi edes ottaa koira, jos ei sen kanssa käy näyttelyssä.
  7. Taskussasi on aina vähintään muutama kakkapussi ja haisevia koirannameja. Todellisella koiraihmisellä pussi voi olla myös täysi.
  8. Suunnittelet lomareissusi koiran mukaan. Näyttelyreissu Baltiaan on lapsille taatusti yhtä mukava ja mieleenpainuva kokemus kuin viikko Turkissa.
  9. Unohdat ainakin kerran lapsesi synttärit, mutta koiran syntymäpäivät ovat visusti kalenterissasi.
  10. Et pidä kissaihmisistä

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top