Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Näillä vinkeillä Maailman Voittaja -viikonloppuun

Maailman Voittaja 2014 on aivan nurkan takana. Aiotko saapua paikalle? Huomioi ainakin nämä seikat.

Varaa saapumiseen runsaasti aikaa. Suosi joukkoliikennettä, jos suinkin mahdollista. Messukeskuksen ympäristö todennäköisesti ruuhkautuu ja parkkipaikkoja on rajoitetusti. Varaudu myös jonottamiseen.

Tarkista jo etukäteen oikea sisäänkäynti. Näyttelyyn osallistuvien tulee valita omaa kehää lähimpänä oleva ovi.

Muu yleisö pääsee paikalle eteläisen, itäisen tai pohjoisen sisäänkäynnin kautta tai hallin 5 ovelta 5.6. Näillä sisäänkäynneillä myydään myös koko tapahtuman ajan sisäänpääsylippuja klo 7–17. Lipun hinta on aikuiselta 15 euroa ja lapselta (4–12-vuotiaat) 8 euroa. Saatavilla on myös perhelippuja ja kolmen päivän lippuja. Messukeskuksen sisäänkäynnit voit nähdä kartalla täältä.

Turistikoirien eli koirien, joita ei ole ilmoitettu näyttelyyn, tuominen näyttelyalueelle on kielletty. Kaikkien koirien näyttelynumero ja rokotustodistukset tarkastetaan ovilla.

Koiria ei saa jättää kuumaan autoon. Messukeskuksen parkkialueita valvotaan koko tapahtuman ajan ja autoon jätetyistä koirista tehdään ilmoitus järjestyksenvalvojille ja tarvittaessa viranomaisille.

Tutustu aikatauluihin ja ohjelmaan etukäteen, ettet vain menetä mitään. Näyttelykehien lisäksi Maailman Voittajassa järjestetään paljon muuta ohjelmaa, kuten näytöksiä, esittelyjä ja luentoja. Katso päiväkohtaiset ohjelmat täältä.

Ennätysmäärä osallistujia yksittäisessä näyttelyssä

Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttely järjestetään 8.–10.8. Helsingin Messukeskuksessa. Näyttelyyn on ilmoitettu yli 21 000 koiraa 60 eri maasta.

– Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa ja kaikki on sujunut erittäin hyvin. Ilmoittautumisia tuli valtava määrä ja tämä on uusi maailmanennätys tällaisessa kolmipäiväisessä näyttelyssä. Olemme todella tyytyväisiä, Suomen Kennelliiton viestintäpäällikkö Kaija Unhola sanoo.

Helsingissä on aiemminkin rikottu koiranäyttelyiden ennätyksiä, kun viime joulukuussa järjestettyyn Koira2013-tapahtumaan osallistui 23 000 koiraa. Tuolloin tapahtumaan kuului kolme erillistä näyttelyä, kun taas nyt Maailman Voittajassa järjestetään yksi suuri näyttely.

Kuono.fi raportoi Maailman Voittajan tapahtumista paikan päältä koko viikonlopun ajan.

 

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.