Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Myös eläimistä huolehditaan Nepalin maanjäristyksen jälkihoidossa

Nepalin maanjäristys järkytti koko maailmaa. Viikonloppuinen järistys on vaatinut jo nelisentuhatta uhria ja määrä näyttää valitettavasti olevan vielä kasvussa.

Maailma on reagoinut upeasti ja avustustyöntekijät eri puolilta maailmaa ovat lentäneet paikalle auttamaan. Vaikka ihmisten auttaminen onkin prioriteettina, paikalla on myös World Animal Protection -järjestön katastrofeihin erikoistuneita eläinlääkäreitä.

Koirien ja muiden kotieläinten lisäksi autetaan luonnollisesti myös tuotantoeläimiä, jotka ovat köyhässä Nepalissa monen elinehto.

– Katastrofin laajuus on hirvittävä sekä ihmisille että eläimille. Tiimissämme on katastrofeihin erikoistuneita eläinlääkäreitä, jotka tulevat auttamaan järistyksen eläinuhreja. Tarve eläinten auttamiselle on suuri: loukkaantuneet ja nälkiintyneet eläimet lisäävät tautien leviämisen riskiä. Siksi auttamalla eläimiä autamme myös ihmisiä, Josey Kitson Kanadan World Animal Protectionista kertoo Reutersin haastattelussa.

 

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top