Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Millainen kakankerääjä olet – Katso tutkijoiden lista viidestä eri koirakakkakeräilijästä!

Katso listasta, millainen koirankakankerääjä olet!

Tutkijat ovat tämänkin asian selvittäneet. Nimittäin sen, millaisia koirankakankerääjiä ihmiset ovat.

Central Lancashiren yliopiston tutkijat selvittivät koirankävelyttäjien tapoja nimenomaan kakan keräämisen suhteen. Tutkimusta tehtiin sekä kenttätutkimuksella että netin avulla. Tutkijat havaitsivat viisi kakankerääjä- tai keräämättömyystyyppiä!

1)   Ylpeä keräilijä

Tämä henkilö kerää koiransa jätökset aina, riippumatta tilanteesta. Hän myös vie kakat kotiroskikseensa, ellei julkisia roskapönttöjä ole lähistöllä

 2)   Koska kakat kuuluu kerätä -tyyppi

Tämä henkilö kerää kakat julkisilta paikoilta, mutta etsii välittömästi läheisimmän roskakorin kakkapussille. Tällaista henkilöä usein nolottaa kanniskella kakkapussia.

 

3)   Kerään, jos roskis on lähellä -tyyppi

Tämä henkilö asettuu välinpitämättömän ja vastuullisen väliin. Hän kerää kakat, jos roskis sattuu olemaan lähellä ja jättää keräämättä, jos säiliötä ei ole näköpiirissä.

 

4)   Vain jos on pakko -tyyppi

Tämä henkilö kerää koiransa kakat vain jos muita ihmisiä on näköpiirissä. Silloinkin kakkapussi lentää usein lepikkoon heti kun muiden silmät välttävät.

 

5)   Ei voisi vähempää kiinnostaa -tyyppi

Tämä henkilö ei kerää kakkoja missään olesuhteissa, vaikka ovat tietoisia kakkojen maahan jättämisen ympäristö- ja muista vaikutuksista.

 

Mihin ryhmään sinä kuulut? Kerro se meille ja osallistut samalla arvontaan, jossa arvotaan 50 eurolla Kuonokaupan tuotteita!

[gravityform id=”10″ name=”Kakkakysely”]

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top