Janet Ehramaan Rico-koira on sympaattinen kaksivuotias vanhaenglanninbulldoggi. Ricon esikoisuus sattuu olemaan se, että herran istuma-asento on sellainen, että kuvassa useimmiten näkyy koiran kivekset.

11150733_940166466005352_3149843516293267739_n
Normaali-ihmiselle tällainen kuva ei tietenkään ole ongelma. Lähtökohtaisesti koirat ovat jatkuvasti luonnollisessa olotilassaan ja jos koira sattuu istumaan hassusti, sille kuvan ottava ei useinkaan voi mitään.

Janetin kaveripiirissä on kuitenkin tiettävästi mielensäpahoittaja tai useampikin, sillä aina kun hän lataa kuvan Ricosta nettiin, joku ilmiantaa kuvan. Facebookissa on ominaisuus, jossa sopimattomasta kuvasta voi tehdä ilmiannon, jonka palvelun ylläpito tarkastaa.
– Ricon kuvia on ilmiannettu jo useaan otteeseen. Ikinä ei ole kuvia Facebook poistanut. Yhdessä koiraryhmässä oli jo ketjukin ”Support Rico” ja koirien kuvia kaikessa komeudessaan, Janet kertoo.

Janet ei itse osaa arvioida, kuka ilmiantojen takana on.
– Ei mitään tietoa. Ilmiantoja on tapahtunut kahdessa eri ryhmässä ja jopa minun omilla sivuilla. Jopa tuo kuva ilmiannosta ilmiannettiin, Janet nauraa!

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.