Törmäsin netissä uutiseen, jossa kerrottiin ohiolaisen Tumbles-koiranpennun syntyneen ilman etujalkoja. Vastuullinen kasvattaja olisi jo syntymävaiheessa tiennyt tietenkin, miten koiran kanssa tulisi menetellä, mutta koska Amerikassa ollaan, rakenneltiin Tumblesille 3D-tulostimella ihan ihka oikea pyörätuoli. Ja videolla tätä kaksiviikkoisen koiranpennun taivalta nyt ihmetellään ja ihastellaan.

Vaikka Kuonossakin olemme aika ajoin maailman koirauutisista raportoidessamme tehneet mokia useammankin kerran, niin on silti syytä todeta, että kaksijalkainen koiranpentu ja 3D-printattu pyörätuoli ei edusta Kuonon linjaa. Pyrimme uutisoinnissamme eläimiä kunnioittavaan kohteluun, tulipa uutinen sitten Suomesta tai maailmalta. Eläinten kunnioittaminen ei tietenkään poissulje hauskuutta, sitä saa ja pitää olla, ovathan nelijalkaiset ystävämme yleensä vähintäänkin hauskahkoja.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Sen sijaan heitän pallon ilmaan: jos löydätte uutisen 3D-printatusta koirasta, joka saa kaksijalkaisen pyörätuolin, lupaan kirjoittaa aiheesta heti uutisen.

Hauskaa viikonloppua!

Ville Kormilainen
Päätoimittaja

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.