Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

KOLUMNI: 3D-printattu koira sai pyörätuolin ja muita ”suloisia” uutisia

Törmäsin netissä uutiseen, jossa kerrottiin ohiolaisen Tumbles-koiranpennun syntyneen ilman etujalkoja. Vastuullinen kasvattaja olisi jo syntymävaiheessa tiennyt tietenkin, miten koiran kanssa tulisi menetellä, mutta koska Amerikassa ollaan, rakenneltiin Tumblesille 3D-tulostimella ihan ihka oikea pyörätuoli. Ja videolla tätä kaksiviikkoisen koiranpennun taivalta nyt ihmetellään ja ihastellaan.

Vaikka Kuonossakin olemme aika ajoin maailman koirauutisista raportoidessamme tehneet mokia useammankin kerran, niin on silti syytä todeta, että kaksijalkainen koiranpentu ja 3D-printattu pyörätuoli ei edusta Kuonon linjaa. Pyrimme uutisoinnissamme eläimiä kunnioittavaan kohteluun, tulipa uutinen sitten Suomesta tai maailmalta. Eläinten kunnioittaminen ei tietenkään poissulje hauskuutta, sitä saa ja pitää olla, ovathan nelijalkaiset ystävämme yleensä vähintäänkin hauskahkoja.

Sen sijaan heitän pallon ilmaan: jos löydätte uutisen 3D-printatusta koirasta, joka saa kaksijalkaisen pyörätuolin, lupaan kirjoittaa aiheesta heti uutisen.

Hauskaa viikonloppua!

Ville Kormilainen
Päätoimittaja

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top