Osallistu koiranruokakyselyyn ja voita herkkuja!

Kuono toteuttaa jälleen koiranruokakyselyn. Vastaa kyselyyn ja osallistu kolmen herkkupaketin arvontaan.

Koiranruokakysely 2018

  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri kotimaisuus on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri hinta on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri laatu on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri brändi on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri sopivuus koiralleni on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri helppous on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
  Valitse kuinka tärkeä valintakriteeri käytettävyys on, kun valitset koiranruokaa. 1 tarkoittaa kaikista tärkeintä kriteeriä ja 7 vähiten tärkeintä kriteeriä.
 • Arvonta

  Jos haluat osallistua arvontaan, täytä tietosi alle. Henkilötietojen täyttäminen ei ole pakollista, jos haluat osallistua vain kyselyyn. Kuono käsittelee henkilötietoja arvonnan suorittamiseksi. Voittajien tiedot toimitetaan Eläinruokatehdas Lemmikille palkintojen toimitusta varten. Muut henkilötiedot tuhotaan arvonnan suorittamisen jälkeen.