Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Koiranpentu ja kissanpentu ystävystyivät löytöeläintalossa – Etsivät nyt yhdessä kotia

Koiranpentu Chip ja kissanpentu Adele saapuivat reilu viikko sitten samana päivänä löytöeläinkoti Operation Kindnessiin Texasissa. Kodittomista pennuista tuli välittömästi erottamattomat sydänystävät ja nyt kaverukset etsivät yhdessä rakastavaa loppuelämän kotia.

Koska pikkuiset olivat suunnilleen saman ikäisiä, Chip noin 5 viikkoa ja Adele noin 4 viikkoa, päättivät löytöeläinkodin työntekijät kokeilla, olisiko pennuista seuraa toisilleen. Ei aikaakaan, kun Chip ja Adele jo käpertyivät syleillen nukkumaan samaan petiin. Siitä lähtien pennut ovat tehneet kaiken yhdessä.

Ruokakin maistuu paremmalta yhdessä!
Sitten jaksaa telmiä ja painia…

… kunnes on aika käpertyä päiväunille.

Chip ja Adele eivät ole vielä tarpeeksi vanhoja adoptoitaviksi, vaan asustavat toistaiseksi sijaiskodissa. Kaveruksia ei kuitenkaan aiota erottaa, vaan ne etsivät uutta kotia yhdessä. Pentujen sijaishoitaja Natalie Buxton kertoi BarkPostille, että jo sadat ihmiset ovat kertoneet olevansa kiinnostuneita adoptoimaan parivaljakon.

Chipin ja Adelen kuulumisia ja matkaa kohti omaa kotia voi seurata Facebookissa ja YouTubessa.

Kansikuva: Chip & Adele Facebook

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top