Jokaisella koiralla pitäisi olla oma mieluinen paikka, vähintäänkin hyvä peti, johon käpertyä unille. Amerikkalainen luksusasuntojen rakennuttaja Standard Pacific Homes on vienyt ajatuksen koiran omasta paikasta vielä pidemmälle. Sen markkinoimiin asuntomalleihin on mahdollista rakentaa lemmikeille ikioma huone.

– Lähes 70 prosentilla amerikkalaisista on lemmikkieläin, ja monet koiranomistajat pitävät koiria nykyään kuin lapsina, yrityksestä kommentoidaan.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Koirien omat sviitit ovatkin käyneet hyvin kaupaksi. Koirahuone on 15 neliömetrin suuruinen ja sisältää lukuisia toimintoja.

Huoneessa on esimerkiksi pesupaikka suihkuineen, kuivaaja, pesukone ja kuivausrumpu koiran pyykeille sekä kaappitilaa koiran leluille ja muonille. Tilassa on myös makuuosasto sängyllä, vesi- ja ruokinta-automaatit ja jopa taulutelevisio.

Amerikassa kaikki tosiaan näyttää olevan suurempaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pet Suite, Avignon Models, Brea, CA, 5/12/14.Kuvat: Standard Pacific Homes

 

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.