Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Koiran ja kilpikonnan ystävyys ihastuttaa – Katso suloinen video!

Tätä tarinaa ei uskoisi todeksi, ellei näkisi omin silmin! Kolmevuotias pitbull Dolly ja kahdeksanvuotias kilpikonna Sheldon ovat parhaita kavereita. Eläinlääkäri Cynthia Jones adoptoi kovia kokeneet eläinkaverukset Humane Society of North Texas -eläinsuojasta – ensin Dollyn ja pari kuukautta myöhemmin Sheldonin.

Eläinsuojeluviranomaiset toivovat, että tarina Dollyn ja Sheldonin ystävyydestä leviää ja kannustaa ihmisiä adoptoimaan erilaisia ja erikokoisia eläimiä. Jones on tarjonnut Dollyn ja Sheldonin lisäksi kodin toiselle koiralle, minihevoselle sekä kahdelle pienelle aasille.

Kilpikonnat ovat tunnettuja hitaudestaan, mutta Sheldon kipittää Dollyn perässä yllättävän vikkelästi, kun kaverukset leikkivät lempileikkiään hippaa. Omistajan mukaan Dolly yrittää saada Sheldonin myös leikkimään punaisella lempipallollaan, mutta ainakaan toistaiseksi kilppari ei ole innostunut leikkikaluista.

Aiheesta kertoi aiemmin Huffington Post.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top