Tiedätkö sen tunteen, kun täysin kamalan päivän päätteeksi palaat kotiin, jossa sinua odottaa maailman onnellisin karvaturri, joka ottaa sinut vastaan märin suudelmin ja häntä villisti heiluen? Yhtäkkiä päivä tuntuukin ihan mukavalta. Tämä on varmasti jokaiselle koiranomistajalle tuttua.

Brittiläinen eläintalo The Mayhew Animal Home on tehnyt mainosvideon siitä ehdottomasta rakkaudesta, jota vain koira voi omistajalleen osoittaa.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Koskettava video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, ja se herkistää taatusti paatuneimmankin katsojan. Viikko sitten julkaistu video on katsottu Youtubessa jo lähes miljoona kertaa.

Tämä video saa todella ajattelemaan sitä rakkautta, jota ihana lemmikkimme meille pävittäin osoittaa. Emme varmasti voi yrittää liikaa olla sen ehdottoman rakkauden arvoisia.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.