Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Koiraihmiset saivat oman hiljentymiskirjan

9789522883698-1

Anova saa ja nuuhkiva löytää – Koiraihmisen rukouskirja (Kirjapaja) on ensimmäinen suomenkielinen hiljentymiskirja, jonka keskiössä ovat koirat. Rukousten lisäksi kirjassa on erilaisia pieniä tarinoita, ajatuksia ja välähdyksiä koiraihmisen elämästä. Kirjassa vahvassa roolissa on myös huumori ja koiraihmisen arkiset ilot ja murheet.

Koiran kanssa ihminenkin saa keskittyä elämän perusasioihin: syömiseen, ulkoiluun, leikkiin ja nukkumiseen. Koira opettaa ihmiselle, miten tärkeää on jakaa paitsi lämpöä ja läheisyyttä, myös kinkkupaketin sisältö.

Kirjan ovat kirjoittaneet Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherra, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pappi Kari Kanala sekä viestintäkonsultti, koirankasvattaja Ville Kormilainen, joka on myös kirjaidean takana. Kormilainen on Kuono.fi-verkkosivuston perustaja ja kotona hänellä asuu viisi labradorinnoutajaa.

– Muutama vuosi koiranomistajana on tuonut mukavasti aihioita tarinoista, jotka mielestäni piti kertoa maailmalle, sanoo Kormilainen. – Kun perheeseen suunniteltiin kuusi vuotta sitten ensimmäistä koiraa, vastustin asiaa viimeiseen asti. Mutta kuten miehet yleensäkin parisuhteessa, hävisin taistelun ja hyvä niin, nyt olen koiraihminen henkeen ja vereen!

Kirjan toinen kirjoittaja Kari Kanala on käännytetty kissaihmisestä koiraihmiseksi. Perheessä on Tilda-niminen westie, josta Kanala ammentaa kirjaan tarinat. – Rakkaus toi elämääni koiran. Ja koira toi rakkauden; pieni jukuripää, joka sulattaa sydämeni päivittäin, sanoo Kanala.

”Siunaa, Jeesus, tennispallomme. Aamen.”

”Isä,
 on jotenkin sydäntäsärkevää nähdä kadunmiesja hänen koiransa,

jonka elämästä tuo kulkuri pitää parempaa huolta kuin omastaan.”

Kirjan voit tilata esimerkiksi täältä

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top