Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Kiinalainen miljonääri uhraa koko omaisuutensa pelastaakseen teurasuhan alla olevat koirat

Kuten aika moni tarina, tämäkin alkaa muutoksesta. Miljonääri Wang Yanin tarina alkaa kolmen vuoden takaa, kun hänen koiransa varastettiin. Wang uskoo, että hänen koiransa myytiin lihafarmille.

Isku oli tuhoisa. Mies etsi tuloksetta koiraansa teurastamoilta. Vaikka omaa koira ei löytynytkään, kauheuden teurastamoilla iskivät sydämeen ja hän päätti tehdä kaikkensa pelastaakseen koirat teurastuksilta.

Wang osti hylätyn terästehtaan ja teki siitä löytöeläinkodin. Tähän päivään mennessä hän on pelastanut tuhansia koiria. Nykyisin tiluksilla elelee 200 koiraa, pahimpina ruuhka-aikoina terästehdas on majoittanut jopa yli 1000 koiraa.

Wang Yan teki omaisuutensa teräksellä ja on hävittänyt kaikki rahansa koirien pelastamisessa. Se ei kuitenkaan häntä harmita: jokainen pelastettu koira on rahanmenetyksen arvoinen.

Wangin toiminnasta tekee erikoisen se, ettei hän ota vastaan lainkaan rahaa, ei lahjoituksia eikä myyntihintaa uusiin koteihin päätyvistä koirista. Lahjoituksina kelpaa ainoastaan koiranruoka ja -tarvikkeet.

Kiinan koirajulmuuksien keskellä Wang Yan tekee koskettavan arvokasta työtä.

Kuvakaappaus: http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-3325353/Chinese-millionaire-spends-fortune-saving-stray-dogs-slaughterhouse.html

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top