Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Kauppa taistelee koirien kauhujen yötä vastaan – Kieltäytyy myymästä ilotulitteita

Suomen suurimpaan outlet-ketjuun kuuluva Megamyynti Areena Orimattila ei myy tulevanakaan uutena vuotena lainkaan ilotulitusraketteja. Syynä päätökselle ovat myymälähenkilökunnan omat lemmikit, jotka ovat herättäneet ajatuksia uutena vuotena useille lemmikeille koittavasta kauhujen yöstä.

Myymälä tiedotti asiasta Facebookissaan viime vuonna ja ilmoitus on uusittu jälleen tänä vuonna. Ilmoitus keräsi jo ensimmäisen tunnin aikana lukuisia tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja kiitollisilta koiraihmisiltä. ”Kaikessa kauneudessaan räiskyvät / vinkuvat / singahtelevat / ryöpsähtelevät ilotulitteet saavat aikaan kaikkea muuta kuin iloa, mikäli kysymme perheidemme karvakuonoilta”, tiedotteessa todetaan.

Ilotulitusmyynnin sijaan myymälässä on tänä vuonna Punaisen Ristin lipas, johon raketteihin suunnitellut rahat voi sujauttaa – hyvään tarkoitukseen. Lue Megamyynti Areena Orimattilan tiedote kokonaisuudessaan alta.

Kuva: Wikimedia Commons / Ondrejk

EDIT: Juttua päivitetty vuoden 2015 tiedoilla

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top