Suomen suurimpaan outlet-ketjuun kuuluva Megamyynti Areena Orimattila ei myy tulevanakaan uutena vuotena lainkaan ilotulitusraketteja. Syynä päätökselle ovat myymälähenkilökunnan omat lemmikit, jotka ovat herättäneet ajatuksia uutena vuotena useille lemmikeille koittavasta kauhujen yöstä.

Myymälä tiedotti asiasta Facebookissaan viime vuonna ja ilmoitus on uusittu jälleen tänä vuonna. Ilmoitus keräsi jo ensimmäisen tunnin aikana lukuisia tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja kiitollisilta koiraihmisiltä. ”Kaikessa kauneudessaan räiskyvät / vinkuvat / singahtelevat / ryöpsähtelevät ilotulitteet saavat aikaan kaikkea muuta kuin iloa, mikäli kysymme perheidemme karvakuonoilta”, tiedotteessa todetaan.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Ilotulitusmyynnin sijaan myymälässä on tänä vuonna Punaisen Ristin lipas, johon raketteihin suunnitellut rahat voi sujauttaa – hyvään tarkoitukseen. Lue Megamyynti Areena Orimattilan tiedote kokonaisuudessaan alta.

Kuva: Wikimedia Commons / Ondrejk

EDIT: Juttua päivitetty vuoden 2015 tiedoilla

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.