Suoritamme parhaillaan sivustomme ylläpitoa ja huoltoa. Häiriöitä saattaa siksi ilmetä.
Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Kaikki Kuonon Kurssit -Paketti

Saa Kuonon kaikki kurssit -70% alennushintaan!

Kuonon Kaikki Kurssit -Paketti on koirasi kouluttamisen täysi oppimäärä. Aloita perusteista, pennun kouluttamisesta ja häiriökäytösten korjaamisesta ja jatka erilaisiin harrastuksiin ja aktiviteetteihin Kuonon kanssa! Lue alta lisää, mitä kaikkea tulet kursseilla oppimaan.

Mitkä kurssit?

Kuonon kaikki verkkokurssit -70% pakettihintaan. Tässä kaikki kurssit eriteltynä!

Lue jokaisesta kurssista erikseen klikkaamalla kurssin nimeä. Näet myös kaikkien kurssien esittelyvideot alla olevassa karusellissa.

koiran koulutus
Koirankoulutuksen Peruskurssi 2.0

Koirankoulutuksen perusteet, positiiviseen palautteeseen perustuva koulutusmenetelmä, naksuttimen käyttö ja yleisimpien ongelmakäytöksien poisto.

Koirankoulutuksen Jatkokurssi

Opi lisää koiran psykologiasta ja lajikohtaisesta käytöksestä. Lisää ongelmakäytöksien korjaamista ja saavuta perustottelevaisuus.

Pentukurssi

Pentukurssimme käy tarkemmin läpi pentukohtaisia aihepiirejä ja antaa peruskurssin kanssa erittäin hyvän pohjan pennun tulevalle käytökselle. (Sisäsiisteys, pentupureminen, sosiaalistaminen jne. käydään totta kai läpi)

Aktivointi- ja Temppukurssi

Opeta koirallesi yli 20 uutta temppua ja aktivointileikkiä, joiden avulla saatte mukavaa tekemistä arkeen ja ehkä hämmästytätte myös vieraat!

Hajutyökurssi

Saa uusi harrastus, josta koirasi tykästyy varmasti! Opeta koirasi käyttämään tarkkaa hajuaistia hyödyksi ja jäljestä pieniä esineitä tai jopa ihmisiä.

Ohituskurssi

Ohitukset ongelmana? Ei hätää, ohituskurssi pureutuu yksityiskohtaisesti ohitusongelmiin ja remmirähinään. Kouluta koirasi rauhalliseksi lenkkeilijäksi!

Tottelevaisuuskurssi

Kiinnostaako sinua toko tai rally-toko? Tällä kurssilla opetamme tottelevaisuuskoulutuksen alkeet ja autamme sinua opettamaan muitakin tottelevaisuusharjoituksia.

Tottelevaisuuskurssi Jatko

Jatkokurssilla opit tokon ja rally-tokon lajikohtaiset liikkeet ja harjoitukset, jotta voit alkaa harjoittelemaan itsenäisesti jopa mahdollisia kilpailuja varten!

Kurssipaketin aikana opit:

 • Kuinka koira oppii 
 • Tärkeimmät omistajan taidot 
 • Positiiviseen palautteeseen perustuvan modernin koulutustavan
 • Naksuttimen käytön
 • Ongelmakäytösten poistamisen
 • Hihnakäytöksen ja ohitustilanteiden hallinnan
 • Remmirähinän poistaminen
 • Pentujen kouluttaminen
 • Yli 13 uutta temppua ja pohjan uusien kouluttamiselle
 • Aktivointileikkejä ja aktiviteetteja
 • Hajutyöskentelyn aloittaminen ja harjoittelu
 • Tokon ja rally-tokon aloittaminen ja harjoittelu
 • Yleisiä vinkkejä koira-arkeen

Tule mukaan oppimaan yli 15 000 tyytyväisen koiranomistajan joukkoon!

Kurssin hyödyt

Opit koirista

Opit oikeaoppisen koirankoulutuksen pennusta alkaen ja luot vakaan pohjan koirasi ja sinun väliselle yhteydelle sekä tulevalle oppimiselle ja harrastuksille. Kurssit eivät vanhene, joten voit palata eri osiin uudestaan.

Saat turvallisen ja toimivan arjen

Opeta koirallesi turvallisen ja toimivan arjen kannalta välttämättömät taidot, eli perustottelevaisuus - sekä korjaa mahdolliset häiriökäytökset!

Korjaat ongelmat

Pääset jatkamaan koirasi kanssa tekemistä harrastuksiin ja aktiviteetteihin asti, halusitpa sitten opettaa koirallesi temppuja tai aloittaa tokon tai rally-tokon.

Miksi Kurssipaketti yksittäisten kurssien sijaan?

Suuri osa Kuonon  kurssilaisista ostaa 1-3 lisäkurssia ensimmäisen kurssin lisäksi. Kurssipaketin avulla saat kaikki Kuonon kurssit -70% halvemmalla kuin erikseen ostettuna ja näin monta uutta harrastusta ja vinkkiä, joita et välttämättä olisi osannut edes odottaa!

Saat myös kuukausiksi ja jopa vuosiksi tekemistä koirasi kanssa uusien harrastuksien ja temppujen myötä.

Valmentaja:
Noora Tihtonen

Koirankoulutuskurssien valmentajana ja asiantuntijana toimii eläintenkouluttaja Noora Tihtonen.

Noora on positiivinen, kannustava ja soveltava kouluttaja, kokemusta hänellä on kertynyt yli 10 vuoden ajalta ja Noora pyrkii kehittymään ja kouluttautumaan aina lisää.

Nooran matka eläinalalla:

 • Koirakoulu Vision kouluttajakoulutus 2009-2010
 • Hoitajana Koirapäiväkoti Hännänheiluttajissa 2009-2010
 • Kouluttajana Koirakoulu Visiossa 2010-2012
 • Kouluttajana Koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä 2013-2015
 • Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon opinnot Amiedussa 2012-2014
 • Eläintenhoitajan at, osaamisala eläintenkouluttaja, Amiedu 2015
 • Eläinpalvelu Feeniks v. 2016 lähtien
 • Kouluttajana Koirakeskus PiskiTiskillä syksy-talvi 2018
koiran koulutus kurssi

Osta Kuonon Kaikki Kurssit -Paketti jo tänään!

Haluatko mukavamman arjen koirakaverisi kanssa ja uusia hauskoja harrastuksia koirasi kanssa?

Osta nyt Kuonon Kaikki Kurssit -Paketti ja saat pilkkahintaan kaiken tarvittavan koirasi kouluttamiseen ja harrastuksien ja temppujen harjoitteluun.

Verkko­valmennus

Kurssi tapahtuu helposti seurattavien videoiden kautta. Saat paljon käytännön esimerkkejä ja voit palata aina hankaliin kohtiin uudestaan. Kurssi ei vanhene!

Jos vielä arveluttaa, on sinulla aina 14 päivän täysi palautusoikeus, jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen kurssiimme!

Arvosteluja

Näin asiakkaamme ovat sanoneet:

Aloita kurssit nyt!

Sano hyvästi koiran huonolle käytökselle ja aloita uusi arki kokeneena koiran käsittelijänä ja uusien harrastuksien parissa.
Jos et ole tyytyväinen, sinulla on täysi 14 päivän palautusoikeus!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos emme ole vastanneet kysymykseesi tällä sivulla, vastaamme mieluusti sähköpostilla.
Lähetä kysymyksesi meille osoitteeseen info@kuono.fi.

Tarvitsenko jotakin välineitä tai tarvikkeita kurssia varten?

Kurssia varten tarvitset hyviä palkintonameja koirallesi. Lisäksi suosittelemme naksuttimen (klikkerin) käyttöä, mutta naksuttimen voi korvata naksusanalla. Joihinkin harjoituksiin tarvitset lisäksi joitakin sellaisia välineitä, joita löytyy joka kodista, kuten esimerkiksi tyhjän pullon tai viltin.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Koko kurssi on käytössäsi heti, kun olet ostanut sen. Kurssin voi suorittaa omassa tahdissaan. Periaatteessa kurssit voisi suorittaa vaikka parissa päivässä, mutta todellisuudessa sekä koira että ihminen tarvitsevat lepoa oppiakseen. Kuonon suositus on suorittaa yksi kurssi viikossa tai kahdessa, riippuen kuinka nopeasti haluat edetä. Osa kursseista käy hieman samoja aiheita läpi, joten voit käydä samankaltaisia kursseja läpi yhtä aikaa. (Esim. peruskurssi ja ohituskurssi)

Sopiiko tämä pennuille?

Kurssimme sopii erinomaisesti uuden koiranpennun kouluttamiseen. Soveltamalla koiran luontaisia oppimis- ja kommunikaatiotyylejä voit kouluttaa pentusi käyttäytymään hyvin ja kunnioittamaan sääntöjäsi pienestä pitäen. Pakettiin kuuluu suosittu Pentukurssimme, joka käy tarkemmin läpi pentukohtaisia aihepiirejä. (Sisäsiisteys, pentupureminen, jne.)

Voiko vanhaa koiraa enää kouluttaa?

Vanha sanonta: ”Vanha koira ei opi uusia temppuja” ei aivan pidä paikkaansa. Vanhempi koirasi saattaa olla alkuun hieman kärsimättömämpi, mutta oikeilla metodeilla vanhakin koira voidaan kouluttaa!

Koirani käyttäytyy huonosti vain tilanteessa x, voidaanko tätä korjata?

Jos tilanne voidaan jotenkin simuloida, ei oppimiselle pitäisi olla mitään estettä. Joskus tietyillä koirilla on kuitenkin ominaisia käytöksiä, joita voi olla hankala arvata. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä sähköpostilla!

Miten maksan kurssin?

Kurssin voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, pankki- tai luottokortilla sekä MobilePayllä. Maksun välittää tuhansien suomalaisten verkkokauppojen käytössä oleva Paytrail. 

Voinko maksaa laskulla?

Ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@kuono.fi, niin voimme lähettää sinulle laskun ja koodin, jolla saat kurssin käyttöösi. Laskulla maksamisesta veloitamme 5€ laskutuslisän.

Tuumasta toimeen!

Aloita oppiminen nyt ja tee sinun ja koirasi yhteiselosta entistä mukavampaa molemmille!

Scroll to Top