Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Ingo-koira ja Poldi-pöllö hurmaavat sinut takuuvarmasti – Katso ihastuttavat kaverikuvat!

Ystävyys ei tunne rajoja, ei edes eri eläinlajien välillä. Siitä elävä esimerkki on kaksivuotiaan belgianpaimenkoira Ingon ja alle vuoden ikäisen Poldi-pöllön ystävyys.

Parivaljakon omistaja, saksalainen valokuvaaja Tanja Brandt, on kuvannut ystävyksistä ihastuttavia muotokuvia, joissa koira ja pöllö touhuavat milloin mitäkin. Ingo ja Poldi, joka tunnetaan myös nimellä Napoleon, seikkailevat kuvissa mielellään luonnon helmassa: metsässä, talvisissa maisemissa ja jopa vedessä.

– Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä Ingon ja Poldin kanssa, joten ne ovat oppineet lukemaan toisiaan ja luottamaan toisiinsa, Brandt kertoo.

Brandt on kuvannut urallaan paljon villieläimiä ja hän omistaa Ingon ja Poldin lisäksi kaksi ritarihaukkaa, jotka esiintyvät myös osassa kuvista Ingon rinnalla. Lisää kuvia Ingosta ja Poldista löytyy Tanja Brandtin nettisivuilta: www.ingoundelse.de.

Ingo ja Poldi 3 Ingo ja Poldi 4 Ingo ja Poldi 5 Ingo ja Poldi 6 Ingo ja Poldi

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top