Ystävyys ei tunne rajoja, ei edes eri eläinlajien välillä. Siitä elävä esimerkki on kaksivuotiaan belgianpaimenkoira Ingon ja alle vuoden ikäisen Poldi-pöllön ystävyys.

Parivaljakon omistaja, saksalainen valokuvaaja Tanja Brandt, on kuvannut ystävyksistä ihastuttavia muotokuvia, joissa koira ja pöllö touhuavat milloin mitäkin. Ingo ja Poldi, joka tunnetaan myös nimellä Napoleon, seikkailevat kuvissa mielellään luonnon helmassa: metsässä, talvisissa maisemissa ja jopa vedessä.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

– Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä Ingon ja Poldin kanssa, joten ne ovat oppineet lukemaan toisiaan ja luottamaan toisiinsa, Brandt kertoo.

Brandt on kuvannut urallaan paljon villieläimiä ja hän omistaa Ingon ja Poldin lisäksi kaksi ritarihaukkaa, jotka esiintyvät myös osassa kuvista Ingon rinnalla. Lisää kuvia Ingosta ja Poldista löytyy Tanja Brandtin nettisivuilta: www.ingoundelse.de.

Ingo ja Poldi 3 Ingo ja Poldi 4 Ingo ja Poldi 5 Ingo ja Poldi 6 Ingo ja Poldi

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.