Best Friend Group Oy:n Hurtta-tuotemerkille on myönnetty Design from Finland -merkki. Hurtta-tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia koiranvaatteita ja -tarvikkeita, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja kestävyyteen liittyviin rakenteisiin ja yksityiskohtiin sekä parempaan istuvuuteen.

 – Suomalaisen Työn Liitto myöntää merkkiä ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun. On upeaa saada Design from Finland -merkin käyttäjäksi yritys, joka on funktionaalisen koiranvaatetusalan pioneeri, kertoo merkin Brand Manager Rilla EngblomSuomalaisen Työn Liitosta.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Hurtta-brändi on perustettu vuonna 2001 ja se työllistää Best Friend Groupissa suoraan ja välillisesti noin 40 henkilöä. Muotoilu on olennaisessa roolissa kaikessa yrityksen tuotekehityksessä heti prosessin alkuvaiheesta lähtien.  Yritys on luonut kokonaan oman koirien mittajärjestelmän, joka on kaiken tuotekehityksen pohjalla. Säännölliset kuluttajatutkimukset ja tuotetestaukset takaavat käyttäjälähtöiset tuotteet. Hurtta-tuotteita viedään paljon myös kansainvälisille markkinoille.

– Muotoilu on ollut ensiarvoisen tärkeää yrityksemme kansainvälistymiselle. Hurtta on aidosti kansainvälinen brändi, jota viemme jo 30 maahan maailmanlaajuisesti, kertoo toimitusjohtaja Caspar Berntzen Best Friend Group Oy:stä.

Lähde: Best Friend Group Oy:n tiedote

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.