Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Hurtta-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki

 Best Friend Group Oy:n Hurtta-tuotemerkille on myönnetty Design from Finland -merkki. Hurtta-tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia koiranvaatteita ja -tarvikkeita, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen ja kestävyyteen liittyviin rakenteisiin ja yksityiskohtiin sekä parempaan istuvuuteen.

 – Suomalaisen Työn Liitto myöntää merkkiä ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun. On upeaa saada Design from Finland -merkin käyttäjäksi yritys, joka on funktionaalisen koiranvaatetusalan pioneeri, kertoo merkin Brand Manager Rilla EngblomSuomalaisen Työn Liitosta.

Hurtta-brändi on perustettu vuonna 2001 ja se työllistää Best Friend Groupissa suoraan ja välillisesti noin 40 henkilöä. Muotoilu on olennaisessa roolissa kaikessa yrityksen tuotekehityksessä heti prosessin alkuvaiheesta lähtien.  Yritys on luonut kokonaan oman koirien mittajärjestelmän, joka on kaiken tuotekehityksen pohjalla. Säännölliset kuluttajatutkimukset ja tuotetestaukset takaavat käyttäjälähtöiset tuotteet. Hurtta-tuotteita viedään paljon myös kansainvälisille markkinoille.

– Muotoilu on ollut ensiarvoisen tärkeää yrityksemme kansainvälistymiselle. Hurtta on aidosti kansainvälinen brändi, jota viemme jo 30 maahan maailmanlaajuisesti, kertoo toimitusjohtaja Caspar Berntzen Best Friend Group Oy:stä.

Lähde: Best Friend Group Oy:n tiedote

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top