Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Huippusuositut sukeltavat koirat ovat täällä taas – söpömpinä kuin koskaan aiemmin!

Hauskat koirakuvat saavat aina hymyn huulille. Parhaita ovat kuitenkin sellaiset tapaukset, jolloin kuvaaja on keksinyt jonkin aivan ainutlaatuisen tavan taltioida nämä ihmisen parhaat ystävät. Kenties yksi erikoisimmista tavoista on palkitun yhdysvaltalaisvalokuvaaja Seth Casteelin tyyli kuvata lemmikit veden alla.

Casteelin ensimmäinen valokuvakirja aiheesta, Underwater Dogs, julkaistiin lokakuussa 2012. Huikeaan suosioon noussut teos sai jatkoa viime syksynä, kun Underwater Puppies näki päivänvalon. Uusi kirja sisältää – kuten nimestä voi päätellä – yli kahdeksankymmentä kuvaa toinen toistaan suloisemmista sukeltavista pentukoirista.

Monet kirjan kuvissa nähtävistä pennuista uivat Casteelin kuvauksissa ensimmäistä kertaa. Valokuvaaja kertoo työskennelleensä yhteensä yli 1500 koiran kanssa. Casteel on totuttanut koiria – sekä aikuisia että pentuja – veteen ja opettanut niitä uimaan sekä nousemaan ylös altaasta. Lopulta kovimmat vesipedot ovat tallentuneet kirjan kansien väliin.

Casteel kertoo haluavansa näyttää lemmikeistä erilaisen puolen, ja siinä hän todella onnistuu. Kuvat ovat hauskoja, ainutlaatuisia ja saavat taatusti mielen aurinkoiseksi harmaimpanakin päivänä. Mikä sukeltavista pennuista on sinun suosikkisi?

Lisää upeita koirakuvia löydät Seth Casteelin Facebookista sekä Instagramista.

Ava
Beagle-mix Ava, 6 viikkoa.
Ginger
Bordercollie-mix Ginger, 12 viikkoa.
Iggy
Iggy-mopsi, 15 viikkoa.
Monty
Cavalier Kingcharlesinspanieli Monty, 6 kk.
Pringles ja Pickme
Terrieri-mixit Pringles ja Pickme, 8 viikkoa.
Reason
Labradorinnoutaja Reason, 12 viikkoa.
Rolley
Terrieri-mix Rolley, 10 viikkoa.
Ruger
Labradorinnoutaja Ruger, 7 viikkoa.

Mistä lähti ajatus kuvata koiria veden alla? Lue lisää täältä.

Kuvat: Seth Casteel. Kansikuvassa yhdeksänviikkoinen beaglen ja mopsin sekoitus Popsicle.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top