Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta

Helsinkiläisravintola tarjoaa oman menun koirille

Helsingin Rastilassa sijaitseva ravintola Lähiö lanseerasi viikonloppuna oman menun ravintolan nelijalkaisille asiakkaille. Lähiön erikoisuutena on päivittäin vaihtuva menu, joka valitaan tarkoin esimerkiksi kasvukausia seuraten.

Koira-asiakkaat saavat aterioinnin alkuun Päivän pateen ja pääruuaksi Päivän liha-annoksen, joka sisältää sattumanvaraista lihatuotetta misakeittiön uumenista. Kolmen ruokalajin menun päättää Hampaita hoitava purutikku. Koiramenun hinta on kymmenen euroa. Lisäksi ravintolasta on mahdollisuus saada karvaiselle kaverille vesikuppi tai kakkapusseja pyytämällä.

Ravintola Lähiön yrittäjä ja Ravintolapäivän perustaja Antti Tuomola kertoo Kuonolle, että idea koiramenuun lähti omista lemmikeistä.

– Meillä on omia koiria aika paljon, ja koska meillä tarjoillaan kaikille ihmisasiakkaillekin kolmen tai neljän ruokalajin menuita, ajateltiin tarjota sama koirillekin.

Menun testasi Tuomolan oma koira, puolitoistavuotias alaskanmalamuutti, jolle ateria maistui hyvin. Tarjolle on Tuomolan mukaan tulossa tulevaisuudessa myös esimerkiksi koirille suunnattua olutta.

Haluaisitko sinä ottaa koiran mukaan ravintolaan?

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top