Helsingin Rastilassa sijaitseva ravintola Lähiö lanseerasi viikonloppuna oman menun ravintolan nelijalkaisille asiakkaille. Lähiön erikoisuutena on päivittäin vaihtuva menu, joka valitaan tarkoin esimerkiksi kasvukausia seuraten.

Koira-asiakkaat saavat aterioinnin alkuun Päivän pateen ja pääruuaksi Päivän liha-annoksen, joka sisältää sattumanvaraista lihatuotetta misakeittiön uumenista. Kolmen ruokalajin menun päättää Hampaita hoitava purutikku. Koiramenun hinta on kymmenen euroa. Lisäksi ravintolasta on mahdollisuus saada karvaiselle kaverille vesikuppi tai kakkapusseja pyytämällä.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Ravintola Lähiön yrittäjä ja Ravintolapäivän perustaja Antti Tuomola kertoo Kuonolle, että idea koiramenuun lähti omista lemmikeistä.

– Meillä on omia koiria aika paljon, ja koska meillä tarjoillaan kaikille ihmisasiakkaillekin kolmen tai neljän ruokalajin menuita, ajateltiin tarjota sama koirillekin.

Menun testasi Tuomolan oma koira, puolitoistavuotias alaskanmalamuutti, jolle ateria maistui hyvin. Tarjolle on Tuomolan mukaan tulossa tulevaisuudessa myös esimerkiksi koirille suunnattua olutta.

Haluaisitko sinä ottaa koiran mukaan ravintolaan?

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.