Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Omistajalla hauska harrastus: faaraokoira pääsee nukkuessaan mitä erikoisempiin seikkailuihin!

Rufus on kolmevuotias faaraokoira, jonka omistajalla on erikoinen harrastus. Rufuksen omistaja Sara Rehnmark on kalifornialainen koiravalokuvaaja, näyttelijä ja malli, joka valokuvaa nukkuvasta koirastaan mitä hulvattomampia otoksia.

Kuvissa nukkuva Rufus pääsee mitä erikoisempiin seikkailuihin, kun Rehmark lavastaa lemmikkinsä ympärille erilaisia kohtauksia luudalla lentämisestä reppureissaukseen. Kuvan ottamiseen kuluu yleensä noin kaksi tuntia, joka sisältää seikkailun lavastamisen sekä varsinaisen kuvauksen. Vaikka Rufus ei nukkuisikaan koko aikaa, se on tottunut poseeraaja ja saa aina palkinnoksi herkkuja.

Ajatus nukkuvan Rufuksen valokuvaamisesta lähti syntymäpäiväkortista. Rehnmark ja hänen isänsä suunnittelevat vuosittain toisilleen hauskat syntymäpäiväkortit, ja tällä kertaa Rehnmark halusi tuoda korttiin tunnelmia sukunsa kotimaasta Ruotsista. Syntyi valokuva, jossa Rufus poseeraa poronsarvet päässään metsäisessä maisemassa.

Rehnmarkin mielestä Rufus on hulvattoman hauska, ja hän haluaa tuoda kuvilla katsojan kasvoille sen saman hymyn, jonka Rufus tuo hänen kasvoilleen päivittäin. Lisää kuvia Rufuksen seikkailuista löydät Raising the Ruf -blogista.

rufus6

rufus7

rufus5

rufus4

rufus3

rufus2

rufus

Kuvat: Sara Rehmark / Raising the Ruf.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top