Kalifornialainen Kaelin Bell, 14, koki pari viikkoa sitten valtavan yllätyksen, kun hän meinasi haukata paketin viimeistä mustikkamuffinia. Leipomuksen pinnalla näkyi nimittäin selkeästi Bellin kuusikuukautisen Chico-chihuahuan kasvot. Bell postasi kuvan muffinistaan Tumblr-blogiinsa, josta sen bongasi ensimmäisenä BuzzFeed. Myöhemmin kuvat julkaistiin muun muassa Dogsterissa sekä The Huffington Postissa.

Vuonna 2005 Jeesuksen kuva ilmestyi piirakkaan. Kyseinen piiras myytiin eBayssä 1775 dollarilla. Vuotta aiemmin paahtoleipä Jeesuksen kuvalla myytiin 28 000 dollarilla. Vaikka koiran kasvoilla varustetulla muffinilla ei välttämättä pääsekään rikastumaan, oli lemmikin ilmestyminen muffiniin tunteita herättävä kokemus.

Liity Kuonon Koiraperheeseen 🐶

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

– En voinut syödä sitä, Kaelin Bell tunnustaa The Huffington Postille.

– Pakastimme muffinin muovipussissa, ja isäni pohtii voisimmeko saada sen myytyä. Toistaiseksi kukaan ei ole tarjoutunut ostamaan sitä.

Mitä mieltä sinä olet, onko kuppikakussa ja koirassa samaa näköä?

Kuva: Dogster.com

Asiasta kertoi aiemmin Dogster.com.

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.


Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.