Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Autetaan pientä sairasta poikaa ja kerätään koiravideot yhteen!

Kuono.fi bongasi Facebookista ideanikkarin, joka haluaa ilahduttaa tuttavansa pientä lasta, 2,5 vuotiasta poikaa, joka sairastui joulun alla leukemiaan. 

Tässä ideoijan viesti:

”Poika on nyt eristyshoidossa pitkään. Hän rakastaa eläimiä, erityisesti koiria. Ajattelin tehdä hänelle kalenterin, eli jokaisena päivänä lähetän hänen äidilleen eläinvideon. Olisi jotain mitä odottaa. Nyt olen lähettänyt niitä omasta koirastani, mutta materiaali loppuu. Haluaisiko kukaan siis auttaa ja lähettää viestiboksiini videota omasta tai omista koiristaan, jotka voisin sitten aina yksi kerrallaan lähettää katsottavaksi? Videot eivät mene muille silmille, eristyshuoneessa on vain poika ja hänen äitinsä ja toki siellä käy sairaalahenkilökuntaa. Kommentoi tähän jos lähetät pätkän, tiedän katsoa muuta kansiota. Tuhannesti etukäteen kiittäen.”

Kuono.fi haluaa olla mukana auttamassa pientä poikaa ja toivookin kaikilta kävijöiltään runsaasti videoita, vaikka vuoden jokaiselle päivälle.

Toimi näin:

1) Lataa video YouTubeen tai johonkin muuhun nettipalveluun

2) Kerro linkki vaikka tämän jutun keskustelussa tai Kuonon Facebookissa http://www.facebook.com/kuono.fi

3) Voit laittaa linkin myös meidän mailiin info at kuono.fi tai Facebookin inboxiin, jos et halua videollesi ylimääräisiä silmiä

Me toimitamme videot eteenpäin!

LAITTAKAA SANA KIERTÄMÄÄN!

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top