Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

10 asiaa, jotka koiraihmisissä ärsyttävät jopa koiraihmisiä

Kukapa tietäisi koiraihmisten ärsyttävimmät piirteet paremmin kuin Kuonon lukijat. Keräsimme Kuonon Facebookissa 10 koiraihmisten mielestä ärsyttävintä asiaa koiraihmisissä.

  1. Tiedon tuputtaminen totuutena

Tämän ihmistyypin tietävät kaikki: koiraihminen tuputtaa tietouttaan uskontona ja kaikki muut ovat vääräuskoisia. Toimintamalliksi suosittelemme vanhaa kunnon ”toisesta sisään, toisesta ulos” -taktiikkaa.

  1. Koira on vauvan korvike

Joillakin ihmisillä homma menee vain yli: koira ei ole koira, vaan suorastaan vauvan korvike, jolle leperrellään ja lässytetään rasittavuuteen asti.

  1. Kaupunkialueella rehottavat kakat

Kyllä. Myös koiraihmisiä raivostuttavat ympäri ämpäri taajamaa jätetyt koiranpaskat. Ja kyllä, myös koiraihmistä ärsyttää koirankakkaan astuminen.

  1. Taajamassa koiriaan vapaana pitävät

Näitäkin sissejä löytyy edelleen joka taajamasta ja kaupunginosasta. ”Se on ihan kiltti” ja ”Ei se kenellekään mitään pahaa tee” ovat vakiolauseita.

  1. Pentutehtailijoilta koiransa ostavat

Vastuullista koiranomistajaa ärsyttää pentutehtaasta koiransa ostavat. Jokaisen koiranomistajan tulisi taistella pentutehtaita vastaan.

  1. Ainainen ruikuttaminen

Vaikka koiraihmiset ovatkin useimmiten napakoita suustaan, ainainen valittaminen ja ruikuttaminen käy paatuneenkin koiraihmisen hermoon.

  1. Kilometrihihnan käyttäjät

Tyypillinen tilanne: koira marssii parikymmentä metriä edellä ja omistaja parikymmentä metriä takana. Hihna on mielettömän pitkä ja koiraan ei saada mitään kontaktia. SUPERÄRSYTTÄVÄÄ!

  1. Välinpitämättömyys

Ihmisten pitäisi yleisemminkin välittää enemmän muista ihmisistä, koskee myös koiraihmisiä. Enemmän välittämistä ja vähemmän ilkeilyä!

  1. Kaikkien vastaantulijoiden moikkaaminen

Kaikki koirat eivät välttämättä ole sosiaalisia eivätkä kaipaa yllättäviä kontakteja. Koiraihmisiä ärsyttääkin usein koiraihmiset, jotka väkisin tuovat mustinsa moikkaamaan.

  1. Kateellisuus

Ihmisen perussynti on myös koiraihmisen perussynti. Kateellisuus kilpailuissa ja näyttelyissä menee monesti harrastamisen hauskuuden ohi.

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top