Kaikille koiraharrastajille rotuun tai karvanlaatuun katsomatta
Search
Close this search box.

Koira mukaan jumalanpalvelukseen – Kyllä onnistuu!

Kirkossa käynti on vähenemään päin myös Yhdysvalloissa, joten kirkon pitää tehdä toimenpiteitä uusien yleisöjen houkuttelemiseksi. Marylandissa Yhdysvalloissa sijaitseva metodistikirkko järjestää tänä sunnuntaina ensimmäisen eläinjumalanpalveluksen. Aiemmin vastaava on kokeiltu muun muassa Wisconsinissa hyvin tuloksin.

– Moni ei halua jättää koiraa kotiin pitkäksi aikaa. Ajattelin, että olisihan se mukavaa, että ihmiset voisivat ottaa eläimensä mukaan jumalanpalvelukseen, pastori Al Deal sanoo. Papilla itsellään on kotonaan 13-vuotias beaglevanhus Holly.

Eläinmessu on tarkoitus järjestää joka kuukauden viimeinen sunnuntai. Jos palvelusta tulee menestys, on mahdollista, että koiran voisi ottaa mukaan myös pyhäkouluun.

– Suurin huoli taitaa olla kirkon siivous messun jälkeen. Lupasin tosin itse siivoilla paikat ja mietin myös kakkapussien jättämistä kirkon ulkopuolelle, pastori Deal sanoo.

Kuono selvittää, mikä mahtaa olla Suomen kirkon suhtautuminen eläinmessuun.

Asiasta kertoi Lifewithdogs.tv

Liity Kuonon
Koiraperheeseen 🐶

Saa sähköpostiisi kuukausittain yhteenveto parhaista koiranhoitoon liittyvistä artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Scroll to Top